Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SNH News 9/2017 "Po TCS - podsumowanko. Przed Harrachovem."
A widzisz! Znów płaczesz. Czy ja się chwalę? No właśnie... Czasem warto trochę pomyśleć i nie pisać takich debilizmów, nie sądzisz? "Debiliao" - tego zwrotu nawet nie komentuję, bo przekracza on po prostu wszelaki poziom żenady. Oddałem osiem skoków i tylko dlatego zająłem drugie miejsce? No, cóż Big Grin Czy ja zabraniałem przyjść komuś i oddać te 8 skoków? Nie! W dodatku np. Ty przyszedłeś na każdy konkurs, ale w jednym nie zdołałeś zakwalifikować się nawet do drugiej serii. I teraz: Masz do mnie o to pretensje? Proszę bardzo... trzeba było nie bulić i oddać te 8 skoków. Sądzisz, że pierwsza seria się nie liczy? Skoro nawet jej nie umiałeś przejść, to najwidoczniej nie zasługiwałeś na zwycięstwo, czy nawet podium turnieju. Każdy wie, już nie od dziś, że aby osiągnąć sukces podczas TCS, wystarczy oddawać solidne skoki i już! Nie obchodzi mnie to, że celowałeś w pierwsze miejsce i ryzykowałeś. Każdy sam wyznacza sobie jak będzie skakał i co chce osiągnąć. Mi podium całkowicie wystarcza. Pozdro Tongue

Zibi, od dziś zaczynam Cię szanować (: Big Grin
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: SNH News 9/2017 "Po TCS - podsumowanko. Przed Harrachovem." - koza - 07-06-2017, 14:03

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości