Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SNH News 9/2017 "Po TCS - podsumowanko. Przed Harrachovem."
(07-06-2017, 00:15)Donald Trump napisał(a): Zmanipulowany artykuł, Friz wcale nie jest "moim odwiecznym wrogiem" jak to ująłeś Big Grin Czemu próbujesz nas oczerniać, jesteśmy tylko najbliższymi rywalami i tyle...
Średnia ta gazetka, ale plus że napisałeś, trochę poleciałeś z tym rozczarowaniem, ja bym tam Ciebie wstawił oh wait... nie raczyłeś się pojawić Big Grin Już bardziej mi tam Get by pasował, spadek formy i zawiódł ewidentnie w tym TCSie...

Ah i te tytuły spatrzone z moich poprzednich artykułów hah, mam nadzieję że Anders te wstawki o benzynie zobaczy (;

Te wstawki to od Prima i Atyga Big Grin 

Co do tego odwiecznego wroga to owszem, przesadziłem, ale patrząc się na to, że tak ze sobą rywalizujecie, nie myślałem, że chodzi tu o zdrową rywalizację...

"Friz
Wygraj 2 na 4 konkursy, pokonaj zwycięzcę turnieju w 2 z 3 potyczek i zostań największym rozczarowaniem bezcenne Big Grin jeżeli uważasz, że trafianie na Trumpa jest brakiem profesjonalizmu to ty jesteś kretynem. Acha i jak mogłem spalić się w Bischo nie mając szans na zwycięstwo, bo przecież przy moich osiągnięciach jest bez znaczenia czy zajmę 2 czy 20 pozycje.

P.S. jak można dac do odkryć Koze, który nie oddał żadnego dobrego skoku, a pozycje zawdzięcza tylko temu, że oddał ich 8."

Mogłeś się spalić, bo miałbyś szansę na podium, a tak, zaprzepaściłeś ją. I nie mówię, że walka z Trumpem to brak profesjonalizmu, tylko Twoje skoki w kwalifikacjach, które były ustawione na 100%. Jesteś największym rozczarowaniem ze względu na wspomniane B'hofen i Oberstdorf, gdzie skoczyłeś poniżej oczekiwań.

PS. Można, zwłaszcza, że jest to moja lista, mój artykuł, ja go napisałem. Elo.

PB: 240.0m (Vikersund 2017, Norwegia)

benzynka mmm

[Obrazek: 7gjdpne.jpg]
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
RE: SNH News 9/2017 "Po TCS - podsumowanko. Przed Harrachovem." - zibidob - 07-06-2017, 10:43

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości