Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Skarga! *Friz&GetVacced*
Twój nick: Donald Trump
Nick oskarżonego: Friz i GetVacced
Powód:
Powodów jest wiele, zacznijmy od tego, że oboje Panowie swoim zachowaniem po konkursie drużynowym próbowali wpłynąć na wyniki całych zawodów, co według mnie jest absurdalne. Oczywiście każdy ma prawo głosu, ale nie w taki sposób jaki robili to Ci dwaj Panowie. Wystarczy sobie spojrzeć w archiwum SB i od razu w oczy rzucają się ich oskarżenia w moją stronę jak i w stronę organizatorów drugiego pokoju. Nie było by w tym nic takiego, gdyby nie fakt, że Friz i GetVacced nie mieli pojęcia jaki przebieg miała nasza część zawodów (mowa o drugim roomie, Ja i Raver), z góry przyjęli, że wpłynąłem w jakikolwiek sposób na wyniki zawodów, raz mówiąc, że skok Naaty był na odległość 106, innym razem 107, a jeszcze innym razem 108 metrów, co oczywiście było wyssanym z palca kłamstwem, bo nie widzieli przebiegu konkursu. Nie będę tego tłumaczył dla dwóch, mówiąc ich ulubionym językiem, "spłakańców".
[Obrazek: 2d48479fcffb0af3ce435743334f6eaa.jpg]

Czyżby ktoś chciał zastosować zasadę "kłamstwo powtórzone tysiąc razy staję się prawdą"? Nie wspominam, że padały mocne słowa, za które osobiście ukarałem obu Panów. Jednakże składam skargę, ponieważ ich zachowanie zniesmaczyło mnie jak i resztę naszego zespołu. Taka sytuacja nie powinna mieć miejsca, bo Ci Panowie swoim "buntem" sprowokowali do interwencji również i członków naszej reprezentacji. Proszę o wyciągnięcie odpowiednich wniosków, a także o ostrzeżenie dla tych graczy. Przez ich głupotę pojawiło się sporo kontrowersji, a atmosfera na forum od wczoraj stała się bardzo napięta. Takie zachowanie należy tępić już w zarodku, więc proszę o ostrą reprymendę słowną dla obu przedstawicieli Austrii. Ja nie pozwolę sobię rzucać takimi oskarżeniami jak robił to chociażby Friz:
http://screenshot.sh/n9LRjXnzESARQ
http://screenshot.sh/n70kMBLMnu6XM
Nie wspominając, że sam zapisywałem, mierzyłem oraz ustawiałem na belce, zero zrozumienia tylko same oskarżenia, ale czego spodziewać się od "znanego" we wszystkich ligach "Sinneda" (nie wspomnę z jakiej strony) i fałszywego, do wczoraj myślałem że kolegę, GetVacceda, który pokazał kim naprawdę jest, korzenie byłego admina ski-*** nadal gdzieś w nim siedzą.
Pozdrawiam.
Dowody (screen, nagranie):
Dowodem jest cały wczorajszy SB, proszę zobaczyć archiwum. A Austriacy jakie dowody mają? Podobno byli i widzieli, co oczywiście jest kolejną próbą wprowadzenia w błąd.
[Obrazek: VpUYqBr.png]

Wiadomości w tym wątku
Skarga! *Friz&GetVacced* - Donald Trump - 02-27-2017, 13:56
RE: Skarga! *Friz&GetVacced* - BOKS - 02-27-2017, 15:25
RE: Skarga! *Friz&GetVacced* - BOKS - 02-27-2017, 15:51
RE: Skarga! *Friz&GetVacced* - BOKS - 02-27-2017, 16:34

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości