Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
,,Jeden na jednego'' - starcie nr 1
Witam wszystkich użytkowników !
Nowa inicjatywa redakcyjna pt. ,,Jeden na jednego'' będzie miała na celu porównanie dwóch wybranych użytkowników naszego forum, głównie pod względami gry, choć nie tylko. Liczymy, że spodoba się Wam takie przedsięwzięcie.
STARCIE NUMER JEDEN
Terrorym.
 vs   kamilus500

Liczba dni miniętych od rejestracji:                                                                                           131                       141
Czas spędzony na forum aktywnie:                                                                                     81 godzin               26 godzin
Liczba konkursów PŚ:                                                                                                                   9                            16
Liczba zwycięstw w konkursach PŚ:                                                                                            0                             1
Liczba miejsc na podium w konkursach PŚ:                                                                               8                             8
Najdłuższy oddany skok:                                                                                                        222.5 m                  223.5 m   
Trofea:                                                                                                                                          
-                         Złoto MŚ Sapporo (KD), srebro MŚ Sapporo (KID)
Deklarowana przynależność kadrowa:                                                                                   Niemcy                    Polska
Średnia punktowa na konkurs w PŚ:                                                                                       69.44                     64.31
Miejsce w klasyfikacji generalnej PŚ na koniec sezonu:                                                            5                             3

Stan na: 4.10.2015

W komentarzach możecie wypisać użytkowników, których starcie chcielibyście zobaczyć. Następny pojedynek już wkrótce.
Odpowiedz
Ciekawa inicjatywa Smile Proponuje Primoz vs Xernes
[Obrazek: 28970_Sygnatura.png]
Odpowiedz
Myślę że kamilus wygrał
Odpowiedz
k€nnys (czy jakoś tak) kontra wojtekschiller3

PB: 240.0m (Vikersund 2017, Norwegia)

benzynka mmm

[Obrazek: 7gjdpne.jpg]
Odpowiedz
Ja VS Schiller
Odpowiedz
Ja proponuje pojedynek ostatniego zawodnika PŚ (James) przeciwko ostatniemu z LGP (jak na razie jest to bonzi)
Big Grin Big Grin
Odpowiedz
Pomysł sam w sobie ciekawy. Mogę czuć się zaszczycony będąc w pierwszym pojedynku Big Grin Do tych porównań można dodać jeszcze liczbę rekordów skoczni itp.
Odpowiedz
(10-04-2015, 22:48)Terrorym. napisał(a): Pomysł sam w sobie ciekawy. Mogę czuć się zaszczycony będąc w pierwszym pojedynku Big Grin Do tych porównań można dodać jeszcze liczbę rekordów skoczni itp.

Ale i tak przegrałeś.
#TakaSytuacja

benzynka mmm

Odpowiedz
ZIBI gdzie tu pisze że terro przegrał?To użytkownicy sami wydają werdykt
Odpowiedz
(10-05-2015, 15:42)Robin napisał(a): ZIBI gdzie tu pisze że terro przegrał?To użytkownicy sami wydają werdykt

Ale przecież wiadomo, że przegrał, co tu gadać. Popatrz tylko. Niemalże wszystkie rubryki to wygrana Kamilusa (poza 2 ostatnimi, ale mówię: niemalże).

benzynka mmm

Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości