Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Turniej 1000
Witam Pragnę zorganizować turniej w 1000 , na mapie classic .Turniej odpowiada  piłkarskiej gierce tysiąc.Turniej odbędzie się na jednym romie , bądź dwóch(zależy od ilości osób zapisanych) . Powyżej 10 os. zapisanych turniej odbędzie się na dwóch romach .W przypadku zapisaniu się powyżej 10 osób zostanie rozegrany dodatkowy  rom który zdecyduje o  zajęciu msc.Do dodatkowego romu awansuje 4 z najlepszym wynikiem w poszczególnym romie. Warunkiem do wzięcia udziału jest nie posiadanie bana na forum . Zapisy trwają do 11 lutego .Ilość miejsc ograniczona do 16.Punktacja za poszczególne elementy :
- czysty gol - 50 pkt
-słupek -100 pkt
-słupek+gol  = 150 pkt
-2 słupki + gol -250
-2 słupki - 200 pkt
-gol ob bandy górnej bądz dolnej -100 pkt

Wzór zapisu:

Kod:
[b]Nick:
gg:
Czas wolny które pasuje :[/b]
Zapisani:Friz Boks Donald Trump Sebek006,MINEMAX,zibidob,cieslok002,Matixoo ,MINEMAX,Getvacced

Ps : Jak coś nie ująłem to pisać na pw bądż gg .  Tak samo z pytaniami.
Bilans podium 13 zwycięstw 7 drugich miejsc 11 trzecich miejsca bez konkursòw drużynowych .Rekord życiowy (oficjalny) 242.5 m Planica 
[Obrazek: 1LPnXqb.png]

Ciekawy pomysł po 11 mi pasuje teoretycznie.
[Obrazek: vfxQil1.png]
Jak kto chce zobaczyc jak to bd wygladac w praktyce to niech napisze to zrobie roma I pokaze
Bilans podium 13 zwycięstw 7 drugich miejsc 11 trzecich miejsca bez konkursòw drużynowych .Rekord życiowy (oficjalny) 242.5 m Planica 

Potrafię sobie to wyobrazić, ale chyba nie wszyscy Tongue
Nick: Donald Trump
GG: 60795052
Czas wolny: Pasowałoby wieczorem, najlepiej weekend. Mogą być nawet Walentynki i tak nie mam co robić XD ;(
[Obrazek: VpUYqBr.png]
(01-31-2017, 18:11)Donald Trump napisał(a): Mogą być nawet Walentynki i tak nie mam co robić XD ;(

Widzisz, a w tym czasie Maks będzie spędzał czas z dziewczyną Big Grin I kto tu jest przegrywem Tongue
NICK : sebek006
gg: 61752492
czas wolny który pasuje: od 20 lub 19 codziennie
(01-31-2017, 21:08)Friz napisał(a): Widzisz, a w tym czasie Maks będzie spędzał czas z dziewczyną Big Grin I kto tu jest przegrywem Tongue

Teraz ma przynajmniej dla niej sporo czasu, mogą nadrobić zaległości. Sad
[Obrazek: VpUYqBr.png]
Zamęczy go Big Grin
(01-31-2017, 22:17)Friz napisał(a): Zamęczy go Big Grin

To jest post do zapisów nie do spamu , przypominam friz i donald

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości