Ocena wątku:
  • 6 głosów - średnia: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Oceń osobę powyżej
Nick: 8/10 taki śmieszny nick i jak dla mnie lepiej Ci z nim do twarzy niż z tym drugim
Avatar: 8/10 mam sentyment do anime, zatem duży plus
Sygnatura: 3/10 ten napis nad nr GG zle mi sie kojarzy, zatem punkty przynaje tylko za postać anime
Co sądzisz o Friz: Jak dla mnie to człowiek zagadka.
Odpowiedz
Nick: 6/10 wolę ECZABICZACZI tamten kojarzy mi się z holandią, a więc z tranwestytami i peda*ami, chociaż jedyny pozytyw to zioło
Avatar: 6/9 kusisz swoją tajemniczością
Sygnatura: 1/10 Robin jaki jest każdy wie, ale jak można zestawić go z takim rudzielcem jak Maksik, toż to zniewaga
[Obrazek: vfxQil1.png]
Odpowiedz
Nick: 5/10 Ciekawe nick, jednak zdecydowanie bardziej wolę Sined a.k.a ssijnet Big Grin
Avatar: Fajne dla oka, dobra praca ale nie sądze że Twoja Big Grin 8/10
Sygnatura: Zrobione na odwal, jednak pojawia się w nim słowo kluczowe dla tego forum "Sinned" i za to przyznaje 7 punktów. Pozdrawiam.
Co sądzisz o Friz: Znam go jako "www.snh.cba.pl" na jednym z roomów na haxball'u. Ciągle spamował "Zapraszam na najlepsze forum: http://www.snh.cba.pl" Zatem nie mam z nim dobrych skojarzeń. Mam nadzieje, że jeszcze się to zmieni.
Odpowiedz
Nick: 7/10, lepszy niż ECZACZIBASZI chociaż nadal przeciętny
Avatar: No cóż, jak Cie widzą tak Cie piszą Tongue 2/10
Sygnatura: 5/10, bo nie do końca rozumiem, doceniam za chęci hehe
Co o nim sądzisz: Ecza zmienny jak kobieta, raz murem za myniaxem, raz po drugiej stronie. Do tego niezły spamer, ale chociaż jakieś tam zasady poprawnej polszczyzny i składni przestrzega, za to 7,5/10
[Obrazek: VpUYqBr.png]
Odpowiedz
Nick: 7/10 lubie Donalda Trumpa, bo jego tekstach fajny bul dupy jest, -3pk za brak orginalności
Avatar: ?/10 widzę, że po ostatnich ekscesach z Maksymilianem postanowiłeś zostać anonimowy XDD
Sygnatura: 10/10 bardzo fajna sygnatura prosta i zwięzła wyraża więcej niż tysiąc słów
Co o nim sądzisz: na początku był na mnie cięty, bo zazwyczaj na konkursach byłem przednim, ale współny wróg w postaci Rudego z Wolsztyna zmusił nas do współpracy, na razie idzie nam dość dobrze Tongue
Odpowiedz
Nick: 5/10 bardziej go wolę jako http://www.snh.cba.pl albo sinned Big Grin
Avatar: 7/10 bardzo fajna praca dla oka, jednak chyba się juz powtarzam Big Grin
Sygnatura: 6/10 bardzo fajna sygnatura, z bardzo fajnym napisem.
Co o nim sądzisz? Nie do konca go rozgryzłem, ale jeszcze mam czas na lepsze rozeznanie. Na razie wydaję być nie szkodliwy, a czy mam rację to czas pokaże. Wkurza mnie jego zmienne IP.
Odpowiedz
@Zakvmeer czyżby kobieta zmienną jest patrząc na dwie twoje oceny mojej osoby Big Grin
Odpowiedz
@Friz w punktach wychodzi podobnie. Chociaż nie powiem dłuższa egzystencja z toba na forum oddziaływuje na te oceny i punktacje.
Odpowiedz
Dobrze, że chociaż w pozytywną stronę to idzie, czym jestem zaskoczony Tongue
Odpowiedz
Nick:No spoko 7/10
Awatar: 7/10 nie mój klimat ale jest Big Grin
Sygnatura:8/10 Dobrze to wygląda
Co sądzisz o tej osobie: Spoko ziomek z HydePark i dobry skoczek XD
Rekord Życiowy: 235,0m (Tauplitz 14.01.2017r.)
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 11 gości