01-10-2017, 00:30
Tak prawidłowa odpowiedź +10 do skilla
Will Smith
Jak się nazywa najbardziej znienawidzony mieszkaniec Wolsztyna?
Will Smith
Jak się nazywa najbardziej znienawidzony mieszkaniec Wolsztyna?
Odpowiedz na pytanie osoby wyżej
|
01-10-2017, 00:30
Tak prawidłowa odpowiedź +10 do skilla
Will Smith Jak się nazywa najbardziej znienawidzony mieszkaniec Wolsztyna?
01-10-2017, 00:56
Pojęcia nie mam, sam jestem ciekaw.
Czy paliłeś kiedyś samosiejke?
Maks Majewski pseudonim rudy, rudzielec, witka założyciel najgorszej w historii haxballa ligi skoków po zbanowaniu przeszło 30 zawodników był w stanie stanąć na najniższym stopniu podium w swojej lidze.
Samosiejka nie, za słaba roślina. Co to jest tabaka?
01-10-2017, 18:53
Taka substancja w ciemnym odcieniu która potrafi ładnie przeczyścić nos. Ewentualnie tabaką można nazwać tytoń który się nabija w gilzy w celu skręcenia papierosa.
Ile masz wiosen?
01-10-2017, 22:50
Hoho teraz to już 21 idzie ale młodo wyglądam Sądze, że od niektórych użytkowników mogę być dwa razy starszy XDD
Kto zajął 3 miejsce w wyborach na prezydenta USA? Podchwytliwe
01-11-2017, 01:27
Zależy w którym roku W tym roku akurat dwóch kandydatów weszło do II tury i nie było trzeciego.
Czy w Twojej biedronce też są warzywa przy wejściu?
Tak jest, a naprzeciwko nich jest spółka z przetreminowanym towarami.
Jako, że podano błędną odpowiedź na moje pytanie powielam je "Kto zajął 3 miejsce w wyborach na prezydenta USA" W tym roku, czyli rok temu! Nie ma w USA czegoś takiego jak II tura, tak jak w Polsce. Wybory w Stanach Zjednoczonych są pośrednie, obywatele głosują na elektorów -> elektorzy wybierają prezydenta. Chodzi mi o wyniki z Kolegium Elektorów można dodatkować dodać trzecią osobę w głosowaniu powszechnym, bo lubię tą partie P.S. Nie ma na polskiej wikipedii, więc macie problem Może @Donald Trump zna odpowiedź hehe
01-12-2017, 13:18
Pod względem głosów trzeci był Gary Johnson(3.28%), chociaż elektorskich głosów bodajże nie zdobył.
Pytania oddaje Zakvmeer.
01-12-2017, 14:25
W Kolegium Elektorów trzecie miejce zajął Colin Powell otrzymując 3 głosy elektorskie od tzw. faithless elector
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|