Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
F1
Nico Rosberg bardzo rozsądną i taktyczną jazdą zapewnił sobie mistrzostwo. Kilka dni później ogłasza zakończenie kariery. Myślę, że to rozsądna decyzja niepowodzenia poprzednich sezonów dały mu w kość w tym wszystko zagrało na jego korzyść, pewnie już nie udałoby mu się tego powtórzyć, dlatego warto odejść w szczycie chwały, a nie jak Alonso, Button rozmieniać się na drobne, chociaż Fernando jeszcze ma pazur.

Jak sądzicie kto zajmie miejsce w Mercedesie?
Ja stawiam na Pascala Wehrleina, co prawda jest niedoświadczony, ale jeździ pod niemiecką flagą i wywodzi się z akademii Mercedesa.
[Obrazek: vfxQil1.png]
Odpowiedz
@Friz ja natomiast uważam że do Mercedesa dołączy Valteri Bottas.
Odpowiedz
Plotki na to wskazują Massa ma wrócić na miejsce Bottasa podobno. No cóż marketingowo słabo to wygląda, aby niemiecki zespół nie miał kierowcy ze swojego kraju. Chociaż co oni wiedzą o marketingu skoro trzymają ciemnego, który obraża ich co drugi wyścig.

Dla mnie najlepszy pojedynek tego sezonu z resztą w mojej opinii dwóch najlepszych kierowców w stawce.

Odpowiedz
Tak. Pod względem talentu napewno są najlepsi, swoją drogą cieszy mnie to że Red Bull zaczyna wracać na dobrą drogę.
Odpowiedz
Ostra, bezpardonowa walka. Taka męska Big Grin Wręcz, jak to się w żużlu mawia, "na łokcie".

PB: 240.0m (Vikersund 2017, Norwegia)

benzynka mmm

[Obrazek: 7gjdpne.jpg]
Odpowiedz
Liczę, że wraz ze zmianami regulaminowymi stawka trochę się spłaszczy.
Odpowiedz
Dokładnie, jak to jest obecnie w motoGP, gdzie było 11 (?) różnych zwycięzców.
Odpowiedz
Sytuacja w MotoGP podobna jak WRC co zawody inny zwycięzca, ale i tak z ogromną przewagą wygrywa Marquez i Ogier Big Grin
Odpowiedz
Valteri Bottas oficjalnie w Mercedesie, ciekawe jak się zaprezentuje Big Grin W tym sezonie miał jedną stłuczkę z Hamem Tongue
Odpowiedz
No czyli moje przewidywania się sprawdziły Big Grin
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości