Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
F1
Są jacyś fani F1? Dyskutujemy na temat Formuły 1.
Odpowiedz
Oglądałbym F1 gdybym miał dostęp do Polsatu Sport Gdy F1 było na polsacie to w miarę oglądałem.Ale wiem jedno Mercedesy Miażdżo
Odpowiedz
Zapewne jak Pan wie, ja jestem fanem królowej sportów motorowych.
Odpowiedz
Dzisiaj drugie w historii Grand Prix Rosji. Powinno być bardziej interesujące aniżeli to zeszłoroczne. Nico Rosberg lepiej prezentuje się od Lewisa Hamiltona, Williamsy wydają się być drugim zespołem po Mercedesach, Ferrari dopiero trzecim. Massa dopiero z piętnastego pola, jednak myślę, że przy tempie wyścigowym Williamsów powinien walczyć o czołowe lokaty (o ile DRS będzie działał w jego bolidzie). Wysoka dyspozycja Force Indii.
Moje typy:
1.Nico Rosberg 2.Lewis Hamilton 3.Felipe Massa 4.Valtteri Bottas 5.Sebastian Vettel 6.Sergio Perez 7.Kimi Raikkonen 8.Nico Hulkenberg 9.Romain Grosjean 10.Marcus Ericsson
Najszybsze okrążenie: F.Massa Pole Position: N.Rosberg
Odpowiedz
Ericsson i Hulkenberg się rozbili, więc twoje typy, Adminie, mogą się nie sprawdzić. #Sorry

PB: 240.0m (Vikersund 2017, Norwegia)

benzynka mmm

[Obrazek: 7gjdpne.jpg]
Odpowiedz
A stało się tak:
1. Hamilton 2. Vettel 3. Perez 4. Massa 5. Raikkonen 6. Kvyat 7. Nasr 8. Maldonado 9. Button 10. Alonso 11. Verstappen 12. Merhi 13. Stevens
Najszybsze okrązenie: Vettel
Odpadli:
Bottas (kontakt z Raikkonenem, oba bolidy rozwalone Raikkonen jakimś cudem dojechał)
Ricciardo (zawieszenie)
Sainz (awaria hamulców)
Grosjean (wypadek ze ścianą)
Rosberg (gaz)
Hulkenberg (wypadek z Ericssonem)
Ericcson (wypadek z Hulkenbergiem)
Odpowiedz
(10-11-2015, 15:04)Primož Peterka napisał(a): A stało się tak:
1. Hamilton 2. Vettel 3. Perez 4. Massa 5. Raikkonen 6. Kvyat 7. Nasr 8. Maldonado 9. Button 10. Alonso 11. Verstappen 12. Merhi 13. Stevens
Najszybsze okrązenie: Vettel
Odpadli:
Bottas (kontakt z Raikkonenem, oba bolidy rozwalone Raikkonen jakimś cudem dojechał)
Ricciardo (zawieszenie)
Sainz (awaria hamulców)
Grosjean (wypadek ze ścianą)
Rosberg (gaz)
Hulkenberg (wypadek z Ericssonem)
Ericcson (wypadek z Hulkenbergiem)

Ja nawet dziwię się Sainzowi, że w ogóle wystartował. Po takim kontakcie to po prostu...

PB: 240.0m (Vikersund 2017, Norwegia)

benzynka mmm

[Obrazek: 7gjdpne.jpg]
Odpowiedz
Wyścig nawet nie był taki nudny, aczkolwiek gdyby nie awarie i kolizje, to nie bardzo byłoby co oglądać. Schemat wyścigu podobny do tego na Węgrzech. Niemniej jednak liczę, że ostatni wyścig w Zjednoczonych Emiratach Arabskich rozstrzygnie o tym, kto zajmie drugą lokatę (Vettel vs Rosberg), kto zajmie czwartą (Raikkonen, Massa, Bottas).
Odpowiedz
o 20 kwalifikacje do GP Meksyku, które powraca do F1 po ponad 20-letniej przerwie.
Piątkowe treningi wygrali:
1 Trening - Verstappen
2 Trening - Rosberg

Do tego znamy już kierowców Haasa, amerykańskiego zespołu który zadebiutuje w przyszłym sezonie.
Romain Grosjean
oraz wracający po roku przerwy Esteban Gutierrez
Odpowiedz
Coś temat upadł :/ Co powiecie teraz o F1?
villareal - Skoczek,wyścigowiec,realHandbalowiec!
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 9 gości