07-15-2016, 22:52
R: Witam Cię Wojtku. Jak ocenisz swoje poczynania w obecnym PŚ?
W: Witam też ciebie. No niestety sytuacja po TCS trochę się skomplikowała, ale trzy wygrane już na koncie oraz tytuł Króla Wielkiej Krokwii. <śmiech>
R: Jak ocenisz swoją obecną formę?
W: No po Zakopanem jest bardzo dobra, zobaczymy jak będzie w Whistler.
R: Jakie są Twoje cele na MŚ w Libercu?
W: Chociaż jeden medal i tyle. <śmiech>
R: Jak trafiłeś na forum SNH?
W: Czysty przypadek. Po prostu szukałem jakiegoś dobrego forum o skokach haxball. Jako iż byłem użytkownikiem nieistniejącego już HL myślałem że będzie to dobra liga. I to się potwierdziło.
R: Jak wyglądały początki Twojej kariery? Jak je wspominasz?
W: Było to oswojenie się z forum, że tak powiem. <śmiech> W Oslo sobie nie poradziłem. Ale w LGP to już była bomba. Pierwszy mój start w LGP i od razu podium. Drugi start i.... wygrana. Naprawdę miło to wspominam.
R: Za co lubisz SNH? Jak oceniasz panującą tu atmosferę?
W: Za to, że można łatwo się zakumplować. <śmiech> Aktualnie atmosfera jest przyjemna, czasami zdarzaąa się kłótnie (np. ta po konkursie w Zakopanem), a tak po za tym to jest ciepło i miło
R: Jaka jest Twoja ulubiona skocznia?
W: Szczerze.... Liberec.
R: Dzięki za wywiad. Powodzenia w dalszej rywalizacji.
W: Dzieki. Tobie też powodzenia.
W: Witam też ciebie. No niestety sytuacja po TCS trochę się skomplikowała, ale trzy wygrane już na koncie oraz tytuł Króla Wielkiej Krokwii. <śmiech>
R: Jak ocenisz swoją obecną formę?
W: No po Zakopanem jest bardzo dobra, zobaczymy jak będzie w Whistler.
R: Jakie są Twoje cele na MŚ w Libercu?
W: Chociaż jeden medal i tyle. <śmiech>
R: Jak trafiłeś na forum SNH?
W: Czysty przypadek. Po prostu szukałem jakiegoś dobrego forum o skokach haxball. Jako iż byłem użytkownikiem nieistniejącego już HL myślałem że będzie to dobra liga. I to się potwierdziło.
R: Jak wyglądały początki Twojej kariery? Jak je wspominasz?
W: Było to oswojenie się z forum, że tak powiem. <śmiech> W Oslo sobie nie poradziłem. Ale w LGP to już była bomba. Pierwszy mój start w LGP i od razu podium. Drugi start i.... wygrana. Naprawdę miło to wspominam.
R: Za co lubisz SNH? Jak oceniasz panującą tu atmosferę?
W: Za to, że można łatwo się zakumplować. <śmiech> Aktualnie atmosfera jest przyjemna, czasami zdarzaąa się kłótnie (np. ta po konkursie w Zakopanem), a tak po za tym to jest ciepło i miło
R: Jaka jest Twoja ulubiona skocznia?
W: Szczerze.... Liberec.
R: Dzięki za wywiad. Powodzenia w dalszej rywalizacji.
W: Dzieki. Tobie też powodzenia.