Liczba postów: 1,050
Liczba wątków: 23
Miejscowość: Za tobą
Liczba postów: 1,973
Liczba wątków: 38
Reputacja:
6
Mówię: zamykać temat, a nie pozwalać na nabijanki.
PB: 240.0m (Vikersund 2017, Norwegia)
benzynka mmm
Liczba postów: 218
Liczba wątków: 51
Miejscowość: Zabrze
Po prostu musieliśmy zapomnieć. Jest sens teraz to poprawiać?
Zibidob, nikt oprócz Ciebie i Robina postów w taki sposób nie nabija. Dlaczego więc mamy specjalnie dla Was, dwóch nieokrzesanych osób (bo skoro nie umiecie się dostosować próśb moderatorów... [to nie było pierwsze ostrzeżenie...]), specjalnie zamykać każdy wątek? Jeszcze kiedy dobrze wiecie, że wątek powinien być zamknięty bo przyjdą spamerzy? To jest już hipokryzja.
Zostawię wątek otwarty. Zobaczymy, czy macie choć odrobinę szacunku i wychowania - i mój (ten) post potraktujecie jako ostatni w całej tej stolcoburzy, czy po raz kolejny zaprezentujecie swoją inteligencję ciągnąc dalej ten temat.
Pozdrawiam!
Reputacja:
6
Wiesz Lacrox, nie tylko dla mnie i Robina. Zresztą, dla mnie i tak wątek powinien być zamknięty, jeśli sezon się skończył. W sumie, kiedyś sobie "odkopywaliśmy" stare tematy i nikt nad nami nie gadał, że nie wolno, a raczej nie dawał ostrzeżeń. To po co teraz je dawać, ja się pytam?
benzynka mmm
Liczba postów: 218
Liczba wątków: 51
Miejscowość: Zabrze
Brawo! Wygrałeś teleturniej!
Czasy się zmieniają. A no i trochę to bez sensu. Bo po co dyskutować na temat, który wygasł już dawno temu? :b Zero logiki.
Reputacja:
6
To po co piszesz? Zamykaj ten temat.
benzynka mmm