Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
"Raverowy wywiad", przejażdżka z Lacroxem
"Raverowy wywiad" będzie to nowa seria wywiadów, teoretycznie ma się pojawiać co tydzień w piątek, ale jak będzie zobaczymy.

R: Witam Cię po pierwszym konkursie TCS w sezonie 2015/16. Jak oceniasz swój występ?
L: Witam. Patrząc na to pod tym względem, że miałem niemałe kłopoty techniczne - występ był świetny. Cud, że dostałem się w ogóle do 2. serii.

R: Jak oceniasz te zawody pod względem sportowej rywalizacji?
L: Dość przeciętnie. Dużo bul. Ale były skoki i pięknej urody, co też przełożyło się na wielką rywalizację. Szczególnie mowa tu o Andersie i Nexorze.

R: Kto Twoim zdaniem po konkursie w Bischofshofen sięgnie po Złotego Orła?
L: Najlepszy. Narazie ciężko wskazać kandydatów. Jeden może nie przyjść, drugi może dostać laga, trzeci skoczyć bulę. Wiele może się wydarzyć, a przed nami jeszcze 3 konkursy.

R: W tym sezonie czekają nas MŚ w skokach narciarskich w Libercu. Jakie są Twoje typy, kto może triumfować indywidualnie i drużynowo?
L: Ciężko określić. Jeszcze sporo czasu nam zostało, drużyn i ich składów nie znamy, natomiast forma poszczególnych zawodników w każdej chwili może ulec drastycznej zmiany. Narazie typowałbym, chyba... Andersa.

R: Czy Primož Peterka wygra 2 PŚ z rzędu?
L: Myślę, że tak. Nawet jak się nie stara to skacze świetnie. Niczym Peter Prevc.

R: Jaka jest Twoja ulubiona skocznia?
L: Moja ulubiona skocznia to zdecydowanie duży Liberec, zaraz po nim mamut w Oberstdorfie.

R: Za co lubisz forum SNH?
L: Właściwie nie wiem czemu lubię SNH. Być może dlatego, że można tu spotkać naprawdę fajnych ludzi, może niektórych nie lubię, niektórzy nie powinni nawet tu być, ale wszyscy razem tworzymy społeczność, musimy więc się wzajemnie szanować.

R: Dzięki za wywiad. Powodzenia w następnych zawodach
L: Dzięki, powodzenia, do zobaczenia.

Kogo chcecie zobaczyć w następnym wydaniu wywiadu?
[Obrazek: comment_Ecid7TTzpMLsAtMfve6gnHA7wMcXmEaW.gif]
Odpowiedz
Komentarz jakiś

(Na życzenie Ravera)
Odpowiedz
Zostawiam komentarz, bo Raver prosił
#ThankYouOnysz
Odpowiedz
Too much wywiady. Ale jak już to ze mną.

PB: 240.0m (Vikersund 2017, Norwegia)

benzynka mmm

[Obrazek: 7gjdpne.jpg]
Odpowiedz
Właśnie wywiadów jest masakrycznie mało, zibidob. W SNH News są co tydzień dwa wywiady, ze zwycięzcami. I są to zawsze pytania nt. ligi, a brakuje takich ogólnych, jakie wystąpiły tutaj, co mi się bardzo podoba.
WIĘCEJ WYWIADÓW! :'D
Odpowiedz
A z kim następny Lacroxie?
[Obrazek: comment_Ecid7TTzpMLsAtMfve6gnHA7wMcXmEaW.gif]
Odpowiedz
Ja chciałbym zobaczyć taki ogólny wywiad z Gajkiem albo ATG. Big Grin
Odpowiedz
Ja bym chciał z Robinem Big Grin

PB: 240.0m (Vikersund 2017, Norwegia)

benzynka mmm

[Obrazek: 7gjdpne.jpg]
Odpowiedz
Ze mną już było kilka wywiadów,poza tym nie czuję się dobrze w roli rozmówcy,wywiad z Gajkiem lub Robkiem był by fajny
Odpowiedz
Zgadzam się z resztą - wincej wywiadów. Możesz ze mną, aczkolwiek chciałbym posłuchać co mają do powiedzenia osoby rzadziej wypowiadające się na forum (Robek, Gajek czy nawet BOKS)
#ThankYouOnysz
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości