Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Próba ,,Legend SNH"
Witam w próbie ,,Legend SNH". Dziś pomówimy o graczu BOKS.

Przy okazji, dziś nasz bohater obchodzi urodziny. Życzymy ci wszystkiego najlepszego, BOKS!
BOKS dołączył na forum 25 maja 2015 roku. Wtedy poczuł swą pasję do skoków w haxballu. Najpierw szło mu nie najlepiej, ale co konkurs był coraz lepszy.

Pierwsze podium BOKSA nastąpiło 31 maja 2015. Były to zawody w Kuusamo na skoczni Rukatunturi, kiedy BOKS był na 2. miejscu. Trzeci był niedostępny już na naszym forum Kiepski, a wygrał Anders Jacobsen.

Później BOKS zgłosił się na hostera, a do teraz nim jest. BOKS jest bardzo dobrym hosterem, choć czasami zdarza się że rozłączy graczy. Ale to nie jest jakaś masakra.

Pierwszy triumf BOKSA był w Bischofshofen, na Turnieju Czterech Skoczni, 21 czerwca 2015. Wtedy wygrał nad drugim Terrorymem przewagą 14 punktów.
W końcowej klasyfikacji Turnieju Czterech Skoczni uplasował się na 2. miejscu. Jest to wielki sukces, ponieważ niespełna miesiąc przed tym zarejestrował się na forum, a teraz już wygrana i 2 miejsce.

Za drugim razem wygrał w Polsce, na Wielkiej Krokwi, 5 lipca 2015, kiedy to był na pierwszym miejscu ex aequo razem z Andersem Jacobsenem.

Ostatni konkurs, który wygrał BOKS, był 28 lutego 2016, czyli bardzo niedawno. Wygrał wtedy jednym punktem! Widzimy, że BOKS jest w bardzo dużej formie. Aktualnie BOKS jest na 3 miejscu w klasyfikacji generalnej, życzymy mu, aby utrzymał się na tym miejscu, a nawet aby wygrał ten PŚ!

Oczywiście jest to próbka, pisałem to około 30 minut, myślę że jest fajne ;d

Ja życzę sukcesów dla BOKSA, a zarazem jeszcze raz, wszystkiego najlepszego!

I na koniec pytanie, czy chcielibyście w ,,Legendach SNH" jeszcze wywiady z tymi zawodnikami, o których piszę?
I jeszcze na dodatek, jeśli zostanę przyjęty na redaktora, to napiszę też swoją historię.

[Obrazek: tumblr_p63ykhK5kM1s0a0qao5_400.gif]
Cytat:,,Wszyscy musimy się podnieść oraz pokazać, że jesteśmy silni i damy radę. Bo damy radę!" 
Bardzo fajnie napisane. "Rzuć" jeszcze tym wywiadem i będzie okej.
Ok, dziękuję za opinię Wink

Cytat:,,Wszyscy musimy się podnieść oraz pokazać, że jesteśmy silni i damy radę. Bo damy radę!" 
Fajnie napisane . Dzięki za życzenia
Bilans podium 13 zwycięstw 7 drugich miejsc 11 trzecich miejsca bez konkursòw drużynowych .Rekord życiowy (oficjalny) 242.5 m Planica 
[Obrazek: 1LPnXqb.png]

Postarałeś się, fajnie napisane. Oby tak dalej
Licznik Odwiedzin:  [Obrazek: licznik-70-99022-stat.png]

Bardzo ładna praca, wincyj!!! Big Grin
Więceeeeeeej. Z wywiadami. Big Grin
[Obrazek: comment_Ecid7TTzpMLsAtMfve6gnHA7wMcXmEaW.gif]
Oczywiście jest to skrócona wersja. Gdy byłbym redaktorem, mam plany:
- będą zdjęcia, czyli podobnie jak w prezentacji
- nie będę pisał tylko o zwycięstwach tych legend, ale także o porażkach

PS. Na pewno będą wywiady Big Grin

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości