Ankieta: Najbardziej wartościowym zawodnikiem MŚwL okazał się...
Ankieta jest zamknięta.
Dumny Milanista
36.36%
4 36.36%
Lacrox
9.09%
1 9.09%
Primož Peterka
36.36%
4 36.36%
Xernes
9.09%
1 9.09%
BOKS
9.09%
1 9.09%
Razem 11 głosów 100%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie [Wyniki ankiety]

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ankieta: Mistrzostwa Świata w lotach narciarskich - Plebiscyt
Plebiscyt na najlepszego zawodnika Mistrzostw Świata w lotach narciarskich Oberstdorf 2016.
Każdy użytkownik dysponuje jednym głosem.
Zdecydowanie Dumny Milanista. Gdyby nie problemy techniczne w 3. i 4. serii konkursu indywidualnego - to z pewnością on cieszyłby się ze złotego medalu. A na dodatek konkurs drużynowy - dwa równe, porządne skoki i złoto.
Lacrox - spalił się w 4. serii.
Dumny Milanista - nie było go w 3. i 4. serii, ogólnie dobrze. Ale nie można go ocenić jako najlepszego zawodnika, bowiem nie startował we wszystkich seriach w indywidualnym.
Primoz Peterka - szkoda że nie skakał w drużynie, a tak skakał równo i bez wpadki.
Xernes - dobrze skakał, szkoda tylko tego ostatniego skoku w drużynówce. Poza tym skoki ładne. I to samo co Dumny.
BOKS - pierwsza seria kompletnie nieudana, w drużynie zabalangował w II serii i przejechał próg.

Mój głos pada na... er... no nie wiem. Zawodnik najlepszy musi występować we wszystkich konkursach. To zostają Lacrox i BOKS. BOKS na pewno nie, bo skompromitował się w drużynówce. Lacroxowi siadła psychika, a taki zawodnik nie może być najlepszym skoczkiem. No kurczę, nie wiem. Gdyby była opcja "Poproszę o łatwiejszy zestaw pytań", to chętnie bym to nacisnął xD Big Grin

PB: 240.0m (Vikersund 2017, Norwegia)

benzynka mmm

[Obrazek: 7gjdpne.jpg]
Patrzysz tylko na indywidualne. Sad A kto oddał dwa potężne skoki w teamie jak nie ja. Sad Sad
Ja patrzę ogólnie. Nie tylko na indy.

PB: 240.0m (Vikersund 2017, Norwegia)

benzynka mmm

[Obrazek: 7gjdpne.jpg]

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości