Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jeden z dziesięciu - Haxball
Zibidob, ale to twoja wina była Wink Inny Sznuk o wiele inaczej prowadził.

[Obrazek: tumblr_p63ykhK5kM1s0a0qao5_400.gif]
Cytat:,,Wszyscy musimy się podnieść oraz pokazać, że jesteśmy silni i damy radę. Bo damy radę!" 
Odpowiedz
(02-05-2016, 15:55)sebol napisał(a): Zibidob, ale to twoja wina była Wink Inny Sznuk o wiele inaczej prowadził.

Moim zdaniem, gdyby wszystko to, co pisałeś na chacie, przeniosłoby się w realnym studiu, dawno by cię wywalili z niego. "fast" albo (to po 1 z 10) "niestety (...) nie umie ogarnac 1 z 10". Bez urazy. A ja starałem się jak mogłem. Tyle na ten temat.

PB: 240.0m (Vikersund 2017, Norwegia)

benzynka mmm

[Obrazek: 7gjdpne.jpg]
Odpowiedz
Ta jasne, to jest staranie sie? ,,U kogo występuje masturbacja, u kobiety czy mężczyzny"? I to jest niby Sznuk?

[Obrazek: tumblr_p63ykhK5kM1s0a0qao5_400.gif]
Cytat:,,Wszyscy musimy się podnieść oraz pokazać, że jesteśmy silni i damy radę. Bo damy radę!" 
Odpowiedz
(02-05-2016, 18:06)sebol napisał(a): Ta jasne, to jest staranie sie? ,,U kogo występuje masturbacja, u kobiety czy mężczyzny"? I to jest niby Sznuk?

Jak ci się nie podoba, to po co do jasnej wchodzisz? Nikt ci nie każe wbijać. Trzeba było oglądnąć poprzednie filmy. Mówiłem, że moje 1 z 10 porównywalne jest do przeróbki Ciętego Adriana. Tyle że inne pytania są Big Grin 

benzynka mmm

Odpowiedz
Reaktywuję wątek 1 z 10 Haxball! Czwarty odcinek pojawi się z pewnością w tym tygodniu. Przypominam, że to 1 z 10 Haxball jest robione w celach humorystycznych, więc nie gadać, że pytania są głupie. A teraz przypomnę listę zwycięzców:

1. zibidob - 170 pkt. (wygrał, drugi)
2. Ja - 100 pkt. (wygrał)
3. elo elo cwelo pamelo - 90 pkt. (wygrał)
4. Benji - 30 pkt. (drugi)
5. alkohol - 10 pkt. (drugi)

benzynka mmm

Odpowiedz
W czwartym odcinku z naszych reprezentantów z SNH pojawił się Robin, jednak nie doszedł do finału. A zwycięzcą został to ja, typ niepokorny z wynikiem 150 pkt.
A jako że drugi, Andrew, nie zdobył punktów, nie wejdzie na listę zwycięzców.

Lista:
1. zibidob - 170 pkt. (wygrał, drugi)
2. to ja typ niepokorny - 150 pkt. (wygrał)
3. Ja - 100 pkt. (wygrał)
4. elo elo cwelo pamelo - 90 pkt. (wygrał)
5. Benji - 30 pkt. (drugi)
6. alkohol - 10 pkt. (drugi)

Nagranie: http://haxrec.com/110302

Ps. Tym razem towarzystwo dopisało, więc odcinek nie trwał długo Wink

benzynka mmm

Odpowiedz
Gdybym nie oddał honorowo szansy,mogło się to inaczej potoczyć
Odpowiedz
[Obrazek: xztgfiukjuifkdcfapxjhvhjjuqyfmygacyxdlpe...nqwepgqhyo]
Odpowiedz
Mam pytanie: Jak w ogóle można się załapać na 1 z 10 u was? Gram sobie w 1 z 10 na różnych roomach, ale u was nie miałem zaszczytu grać
Odpowiedz
(07-10-2016, 12:36)Robek napisał(a): Mam pytanie: Jak w ogóle można się załapać na 1 z 10 u was? Gram sobie w 1 z 10 na różnych roomach, ale u was nie miałem zaszczytu grać

Nie zapisuję się. Trzeba po prostu w danej chwili być aktywnym Smile A na SB jest dany link rooma.

benzynka mmm

Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości