Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ski Jump International 3
Siemka. Ostatnio odkopałem na moim dysku starą grę SJ3 stworzoną przez, Villiego Könönena. Jest to konkurent DSJ3 Wink A oto i moja mini recenzja:
Gra ta powstała w 2000 roku co znaczy że ma już 16 lat. Mamy do wyboru 6 trybów rozgrywki: Puchar Świata oparty na sezonie 00/01, własny puchar, Turniej Czterech Skoczni, Drużynówka, Król Skoczni i Trening. Największym plusem tej gry jest bez wątpienia edytor skoczni, dzięki któremu możemy stworzyć własną skocznie. Minusem tej gry jest niestety brak muzyki oraz dźwięków. Gra za przeproszeniem cholernie wciąga. Od 3 lat gra ta jest do pobrania za darmo. Wink Gorąco polecam

PLUSY
- wysoka grywalnośc,
- za darmo,
- dużo trybów gry,
- edytor skoczni.

MINUSY
- brak muzyki i dźwięków.

Ogólna ocena: 9.5/10

Link do pobrania: http://www.nomasi.com/sj3/download.html

PS. W związku z tym że SJ3 posiada edytor skoczni postanowiłem zrobić skocznie z tegorocznego PŚ 15/16. Wink Jak na razie udało mi się zrobić 10 skoczni m.in. Planica, Vikersund czy też Zakopane.

Zapraszam do pobierania skoczni:
http://www.speedyshare.com/bwGPE/skocznie.rar
Aby je dodać wrzucie zawartość do folderu gdzie zainstalowaliście SJ3 Wink

ŻYCZĘ WAM PRZYJEMNEJ GRY!
Polecam.
3/4 zarządu jest uzależnione od tej gry. :v
Będziesz robił jeszcze nowe skocznie?
(01-26-2016, 18:25)Robin napisał(a): Będziesz robił jeszcze nowe skocznie?

Na pewno. Ciągle tylko o tym mówi. :v
CO za emocje!w konkursie drużynowym prowadziła Austria z dużą przewagą ale Martin Hoelwarth upadł,Norwegowie mogli wygrać Lyokelsoey skoczył Koło rekordu ale też upadł i Austria wygrała Big Grin.
Ja mam nowego lapka i coś nie pykło mi w instalacji. A w ogóle strona = koszmar. Tryb joystickowy.

Edit: Coś się z rozdzielczością stało. Ogólnie ok, ale coś rozdzielczość cholernie kiepska.

PB: 240.0m (Vikersund 2017, Norwegia)

benzynka mmm

[Obrazek: 7gjdpne.jpg]
Gra z 2000 roku. Nie wymagaj jakichś super efektów.
(01-30-2016, 13:59)Lacrox napisał(a): Gra z 2000 roku. Nie wymagaj jakichś super efektów.

A ma ktoś paczkę do drużyn? Jak zrobić, żeby zrobić konkurs drużynowy z tymi zawodnikami, jacy są?

PB: 240.0m (Vikersund 2017, Norwegia)

benzynka mmm

[Obrazek: 7gjdpne.jpg]
Nie można robić paczek do druzyn. Jedynie do indywidualnych można
Polecam
L E G E N D A

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości