Ankieta: Franc, gdzie powinien się znaleźć?
Ankieta jest zamknięta.
S
16.67%
2 16.67%
A
0%
0 0%
B
16.67%
2 16.67%
C
16.67%
2 16.67%
D
16.67%
2 16.67%
E
25.00%
3 25.00%
F
8.33%
1 8.33%
Razem 12 głosów 100%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie [Wyniki ankiety]

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tier List - edycja SNH
W tym wątku stworzymy Tier liste spośród wszystkich graczy, którzy kiedykolwiek zadebiutowali na SNH.

Czym jest Tier list?
To sposób klasyfikacji postaci z gier, bajek, rzeczy itp. według poziomych stopni, zazwyczaj od najlepszej do najgorszej, lub od najbardziej przydatnej do najmniej. Oznacza się je literami S, A, B, C, D, E, F, gdzie S to najwyższy stopień, a F najniższy
Odsyłam do google w razie co.

My postaramy się stworzyć taką listę ze skoczków SNH

ZASADY
Będziemy to ustalać na podstawie ankiety, które będą trwać tydzień. Jeden gracz rzuca propozycję skoczka SNH i na jej podstawie tworzę ankietę do głosowania, do którego stopnia w tier liście według was pasuje ten skoczek.

My przyjmujemy takie kryteria:
S - Legenda SNH
A - Znakomity skoczek z sukcesami
B - Bardzo dobry zawodnik, rozpoznawalny
C - Rozpoznawalny, z przebłyskami w swojej karierze
D - Bez szału, ale miał swój wkład w zawodach
E - Skoczek, który po prostu był i pewnego poziomu nie przeskoczył
F - Nieudana kariera

I tak oto skijumphaxball decyzją połowy głosujących ląduje jako bardzo dobry zawodnik w kategorii B!

TIER LISTA SNH:
[Obrazek: Tiersnh.jpg]

Nowe głosowanie już otwarte, teraz głosujemy na sympatycznego zawodnika skaczącego już na forum długie lata, sami oceńcie Franc'a!
[Obrazek: VpUYqBr.png]
Odpowiedz
Myślę, że nie ma wątpliwości. Złośliwi by powiedzieli, że puchary świata zdobyte w sezonach, gdzie nie było tak naprawdę rywalizacji, szczególnie ten 1 sezon, jednak uważam, że ciężko nie być legendą ligi, której jesteś właścicielem i w której wyskakałeś kilkaset konkursów. Uważam, że każda osoba, co poświęciła dużo czasu, dużo konkursów na jakiejś lidze i w gorszych i w lepszych momentach, a nie tylko wyskakała półtora sezonu i tyle, jest legendą, dlatego tutaj powinien chyba każdy się zgodzić, że S.
S.

A do następnej ankiety, proponuję 229-652. Lidera aktualnego pucharu świata.
Odpowiedz
Nowa ankieta dodana! Tym razem głosujemy na 229-652, gdzie powinien się zaleźć ten zawodnik?
Dodana została grafika Tier Listy!

Słucham kolejnych propozycji, kto za tydzień powinien zostać umieszczony na Tier Liście?
Odpowiedz
Moją propozycją będzie umieszczenie jarka21cr.
Odniósł multum sukcesów na SNH, w niemalże każdych możliwych zawodach oraz turniejach. Moim zdaniem, jeden z najlepszych skoczków tej wirtualnej ligi.
Nie warto się poddawać gdy dążysz do celu i marzeń!
Odpowiedz
ja bym sie tam nadawał
Odpowiedz
ja do s imo jestem pierdolona legenda
Rekord życiowy: 243.0 m. 
Planica 18.03.2018 r.

GG: 63421415 
Odpowiedz
Do następnej ankiety proponuję siatko. Ciekawe w jakiej kategorii będzie Smile
L E G E N D A

Odpowiedz
Myślę, że stawianie mnie obok legend, to byłoby niezłe fopa, dlatego ja proponuję ciesloka002 lub skijumphaxballa.
Odpowiedz
Propozycja kazam
Odpowiedz
Nowe głosowanie otwarte! Tym razem oceniamy skijumphaxball'a
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości