Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Siatko
Witam, proszę o wyrzucenie Siatko z administracji SKOKI NARCIARSKIE HAXBALL (SNH)
, jest to za prestiżowa liga na takie osoby, Siatko wielokrotnie pokazywał swoją głupotę na konkursach, sabotował Świąteczny Puchar Króla, oraz sabotuje inne ligi swoim postępowaniem. Pierwsza sprawa, gdy chcielismy pomoc w organizacji Pucharu Króla, ponieważ nie było hosta pan Siatko, zwyzywał nas od przygłupów na discordzie, a wiemy że Święta to czas pomocy, napisałem ze mam wywalone na ten turniej, bo chcialem zażartować z Kazy. Chciałem pomoc w hoscie było wszystko zrobione, wbił nawet Pan Ekscelencja Anders Jacobsen, a Siatko sie spłakał i zrobił drugi room, abym tylko ja nie hostował, zrobił takie zamieszanie że konkurs dodatkowo sie opóźnił, a Siatko nic z tego sobie nie robił tłumacząc że sabotuje ligę. Druga Sprawa zlagowanie rooma, przez Siatko, wyrzuciło wszystkich a pan Siatko, niepowiadomił żadnego z wyrzuconych członków a na discordzie miał z tego ''bekę'' Czyli "coś śmiesznego", ubaw, zabawa.
Wyraz określający rozbawienie, bądź też zaskoczenie. (Definicja dla Andersa). Trzecia Sprawa losowanie, pan Siatko według mnie ustawił losowanie, ponieważ: - trwało ono za długo jak na wylosowanie dwóch par, - korzyści dla siatko, - nie umiejętność losowania. Cóż za problem wylosować na pokoju? Pan Siatko chyba tego nie ogarnia że są tam takie niebieskie przyciski którymi można wylosować pary. Czwarta sprawa to lekceważenie zawodników, kiedy pan SwordskiPL i pan Czareq prosili o hasło, Siatko ich ignorował i odpisywał na inne rzeczy na discordzie, Swordski wielokrotnie mowił że grasuje jego fejk a pan Siatko zamiast go zbanować dopuscił fejka do skoków. Piąta Sprawa najbardziej śmieszna, nie umiejętność prowadzenia takich wydarzeń, nasz piękny ale za to jaki głupi S I A T K O, nie potrafi ustawic hasła na roomie, zbanować członka, albo pogodzić się że ktoś chce pomóc, bo on musi zawsze robić najwięcej, nie umie on też mierzyć a odległości które on podaje są zakłamane, Dziękuje za przeczytanie Kociaku Panie Jacobsen, Życzę miłego dnia i wyrzućmy razem tego trolla Siatko! Pozdrawiam i Żegnam Dawidox, dla mnie taki człowiek nie powinien brać udział w organizacji w najlepszej lidze skoków, są inni nie doceniani zawodnicy którzy po alkoholu lepiej poprowadzili by konkurs.

Dopowiedzmy też że Siatko mówi ze tylko hosterzy mogą hostować a modzi i helperzy pomagać, a sam zdobył moda bo pomagał jako użytkownik, cóż za hipokryzja naszego osiołka Sad
Huh
Witam serdecznie panie Dawidoxie. Myślę, że nasze spotkanie jest spowodowane chęcią pana do popisania się przed kolegami z innej ligi. Niezwykle bawi mnie, jak dawne legendy SNH z radością i zachwytem patrzą na pana popisy. Niezwykle też mnie bawi, jak to wy ciągle macie problem o to, że SNH wam uprzykrzyło życie, kiedy to wy z panem Dawidoxem i Czarkiem robicie krucjaty na nasze forum. Jesteście niezwykle cyniczni w swoim zachowaniu oraz niezwykle pulsuje u was hipokryzja, gdyż my jesteśmy ci źli nic nie robiąc, a wy robicie dosłownie nam to samo co chcecie nam przypisać. Nie chciałeś pomóc w organizacji Pucharu Króla, bo nie jestem na tym świecie od wczoraj, żeby nie wiedzieć, że to pan z panem Czarkiem jesteście specami od fejkowania takich osób jak Anders Jacobsen, do których teraz chcesz się zwracać z szacunkiem. Co do zlagowania rooma, to owszem był lag i od razu po tym napisałem, aby każdy wrócił i co ciekawe wrócił każdy !!! Co do ustawienia losowania XD chłopie, mam ciekawsze rzeczy do roboty, niż ustawianie losowania w turnieju świątecznym. Po trzecie jakie dopuszczenie fejka do zawodów, czytałem wasz discord i wszystko widziałem i jeżeli nie masz sklerozy Dawidoxie to powinieneś pamiętać, jak wyrzuciłem fejk swordskiego i fejk dembele i jeszcze jeden fejk. Także chyba inne zawody oglądałeś. Po czwarte nie umiałem ustawić hasła, no nie umiałem, bo nigdy tego nie robiłem, ale potem jak już znałem komendę to zmieniałem hasło cztery razy, więc o czym pan mówi??? Odległości Dawidoxie ja nie podaje, tylko zawsze robi to osoba bardziej doświadczona ode mnie jak Anders i ski. Festiwal kłamstwa, hejtu w moją stronę leje się z tej wypowiedzi. Powinien pan z trzy razy przemyśleć, co pan chce napisać zanim pan to uczyni.
Pozdrawiam.

Co do tego "dopowiedzenia" Dawidoxie. Tak to jest, jak przychodzisz tu na zawody tylko po to, by przeszkadzać. Hostowałem w swoim życiu jeden, bądź dwa konkursy i ostatni ŚPK, z czego tylko jeden konkurs za czasów nie bycia moderatorem, kiedy na zawody przyszło dosłownie 5 czy 4 osoby. Do mówienia jest pan pierwszy, ale zero faktów.
XDD, popisywanie się? sprowadzasz ligę na psy, nikt nie chce tu skakać dzieki tobie, tylko Anders dodaje mi motywacji aby przychodzić na tą ligę, bo to doswiadczony człowiek, nie masz zadnych dowodow a mnie oskarzasz o fejki, dobry przyklad dajesz jako moderator, powinienes byc dyscyplinarnie wypie******, oskarzasz Czarqa, a on szanuje lige nie jak ty, zglosil sie na moda bo chce zapobiec takim sytuacjom jak ty dostarczasz brak szacunku i doświadczenia i pojecia o prowadzeniu turnieju i konkursów.
Sam się nie pchałem do moderacji, to była decyzja Andersa, najwidoczniej widział we mnie dobrą osobę na moderatora. Przecież do niczego nikogo nie zmuszałem.

I tak samo od Andersa zależy decyzja, czy zostanę dyscyplinarnie wyrzucony, czy nie.

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości