Ocena wątku:
  • 2 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wniosek o zrzeczenie się przez Pana Andersa funkcji administratora
(08-31-2019, 21:08)ŁadowarkaP napisał(a): bardziej tu chodzi o bana dla 229, on wszystko zapoczątkował, ale mati ten wniosek napisał.

Jakby to powiedzieć, nie znam się, więc się nie wypowiem na ten temat xD

PB: 240.0m (Vikersund 2017, Norwegia)

benzynka mmm

[Obrazek: 7gjdpne.jpg]
Odpowiedz
no tak, cyferek sabotuje i opóźnia konkursy, bierze admina na roomie i nic nie robi czerpiąc za to pieniądze (jak politycy) i nic mu nie można zrobić bo ma dobry kontakt z Andersem
Odpowiedz
Ludzie, weźcie zostawcie Andersa w spokoju. Kręci ten interes tak długo, a wy go chcecie wyrzucic. Się zastanówcie, co by było gdyby Anders nie miał administratora.

Nie że teraz odświeżam ten wątek (szanuje Andersa), ale po prostu wcześniej dałem post, że nie wypowiadam się, to teraz się wypowiem.
Odpowiedz
Ponawiam.
Odpowiedz
Żarty się skończyły! Popieram to!
Odpowiedz
(08-26-2019, 00:27)Maciej Kot napisał(a): jeśli anders odejdzie to forum umrze
Odpowiedz
Chyba nie xd?
L E G E N D A

Odpowiedz
a moze w regulaminie dodac sprecyzowaną liste za co dostaje sie iles procentów. dzieki temu zawsze bedzie tak samo. np za jedno przeklenstwo bez powodu 5% itd
Chłop co robi 
Odpowiedz
odświeżam, nie wiem kto nagrywał, ale Anders mnie zachęcał do zakończenia kariery XD a potem ,,Będzie co w redakcji pisać" masakra #229NaAdmina
L E G E N D A

Odpowiedz
(07-12-2020, 19:20)229-652 napisał(a): odświeżam, nie wiem kto nagrywał, ale Anders mnie zachęcał do zakończenia kariery XD a potem ,,Będzie co w redakcji pisać" masakra #229NaAdmina

Kocham jak ktoś mowi rzeczy z d*py które wyglądają jak poważne oskarżenia nie podając dowodu. #tenpostmajużrokwięcprzestańciegoodświeżaćbotojużnudnejest
Chłop co robi 
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości