Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
to samo co w komisji
Jako obiektywna i może trochę doświadczona strona sporu muszę przyznać Andersowi racje . Nikogo nie interesuje to co się z tobą działo . Regulamin jest prosty i czytelny i powinno się do niego dostosować ... zamiast pisać i opłakiwać cała sprawę , powinno się to przyjąć na klatę i zrozumieć całość sytuacji . Na tym forum jak i na innych popularniejszych (nazwy nie zdradzę , przynajmniej tu nie chce reklamować) zdarzały się podobne sytuacje , że przez problemy techniczne zawodnik no niestety stracił w różnego typu zawodach . Zawsze kończyło się to tak samo , to dlaczego w tym szczególnym przypadku miałoby być inaczej!!?? Tera pewnie poniesie się fala hejtu , ale ten cieslok nie ludzki , ale ja tylko wspomnę , że podobną sytuację miałem no na pierwszych igrzyskach na naszym forum i jakoś żadnych tego typu skarg nie pisałem :p . Jak chcecie zmian to zamiast marudzić zróbcie coś pożytecznego i napiszcie w propozycjach , ofertę na temat zmian / modyfikacji regulaminu , może się przyjmie może nie .
Pozdrawiam cieplutko cieslok
Odpowiedz
Od Fabregasa: ,,Ze ja nic nie pisalem żadnej skargi XDDD"
L E G E N D A

Odpowiedz
Ale czy ty potrafisz zrobić cokolwiek ze zrozumieniem , czy pisałem , że akurat fabregas napisał tę skargę?
Odpowiedz
to fabregas kazał tobie przekazać, tak?

ja tylko przekazuje, nie mam zdania o tej kłótni
L E G E N D A

Odpowiedz
To nie przekazuj nic , bo tylko zamieszanie robisz... Jak fabregas chce się wypowiedziec niech sam coś napiszę . Czy to naprawdę aż tak ciężkie?
Odpowiedz
Ale on został tak urażony, że nawet tutaj nie przychodzi
L E G E N D A

Odpowiedz
To niech się nie wypowiada .. ja dalej także już tego nie komentuje śmiać mi się chce ,,urażony chciał przezwyciężyć regulamin''
Odpowiedz
oczywiście szanowny pan cieslok wtrąca się w dyskusje na temat Andersa, ale na konkursik to już nie wypada przyjść prawda?
Odpowiedz
nie płaczcie dzieci
Odpowiedz
Miałem już nie wchodzić na to forum gdzie każdy moderator obecny na konkursie poparł mnie i potwierdził, że AJ zachował się nie fair a między innymi taki pseuda mod cieslok co ma chyba tą range tylko dla 'fejmu' którego nawet nie było na konkursie i nie widział sytuacji broni zachowanie AJ tylko i wyłącznie po postach i to pewnie głównie nauczyciela kultury na haxie.
Nie jestem niczym urażony po prostu nie mam zamiaru tolerować chamstwa i braku minimalnego poczucie sprawiedliwości i uczciwości a ty nie znając całej sytuacji jako moderator powinieneś się zainteresować w całą kwestie jak zandi którego serio szanuje, że spędził kilka minut i chciał wyjaśnić sytuacje.

A jeżeli dla was problemy na progu gdzie skok nie został oddany nie jest traktowany jako próba i można cofnąć to równie dobrze mogliście zdjąć osobe co miała zaczynać II serie bo ta osoba nawet się nie ruszyła, ba ... był nią AJ który prawdopodobnie odpadłby ze mną w parze i zamiast oddać skok to pierw kilka sekund stał bez ruchu i dopiero potem napisał, że start 2 serii i że zapóźno a nie przed moim wbiciem więc wbiłem teoretycznie przed rozpoczęciem tej serii więc mógł śmiało dać mi skoczyć tym bardziej, że byłem ostatnim zawodnikiem na liście w 1 serii.
W dupie mam za przeproszeniem wasze regulaminy i lizanie jajec andersowi po prostu mam żal, że zostałem wydymany na tcs i inaczej tego nazwać nie mogę bo według innych punktów waszych regulaminu skok jest oddany po ruszeniu sie w dół a przy moim wbiciu nie było napisane nic o II serii a tym bardziej anders się nawet nie ruszył Smile

Nie oczekuje nic od was bo nie zamierzam już tutaj skakać i w miare możliwości każdemu nowemu będę odradzał grę tutaj bo człowiek i zasady fp są drugoplanowe.
Mam nadzieje, że już nie będę kolejny raz sprowokowany do odpowiedzi.
Bez pozdrowień.
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości