07-03-2020, 11:11
Jako obiektywna i może trochę doświadczona strona sporu muszę przyznać Andersowi racje . Nikogo nie interesuje to co się z tobą działo . Regulamin jest prosty i czytelny i powinno się do niego dostosować ... zamiast pisać i opłakiwać cała sprawę , powinno się to przyjąć na klatę i zrozumieć całość sytuacji . Na tym forum jak i na innych popularniejszych (nazwy nie zdradzę , przynajmniej tu nie chce reklamować) zdarzały się podobne sytuacje , że przez problemy techniczne zawodnik no niestety stracił w różnego typu zawodach . Zawsze kończyło się to tak samo , to dlaczego w tym szczególnym przypadku miałoby być inaczej!!?? Tera pewnie poniesie się fala hejtu , ale ten cieslok nie ludzki , ale ja tylko wspomnę , że podobną sytuację miałem no na pierwszych igrzyskach na naszym forum i jakoś żadnych tego typu skarg nie pisałem :p . Jak chcecie zmian to zamiast marudzić zróbcie coś pożytecznego i napiszcie w propozycjach , ofertę na temat zmian / modyfikacji regulaminu , może się przyjmie może nie .
Pozdrawiam cieplutko cieslok
Pozdrawiam cieplutko cieslok