Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cyferek - Moderator
1. GG/inne opcje komunikacyjne kandydata: 66861456
2. Doświadczenie: Ostatnio nabrałem doświadczenia. Problemu z zaniżaniem/zawyżeniem już nie będzie. Dodatkowo ogarnąłem arkusz i prowadzę moją ,,skromną" ligę.
3. Uzasadnienie, motywacja do podjęcia działania: Jak wspomniałem - nabrałem doświadczenia. Ostatnio w Innsbrucku pomogłem w organizacji konkursu. Również zrobiłem jedną statystykę dla SNH, która nazywa się ,,Rekordowe noty na wszystkich skoczniach". A jak już wspomniałem o statystyce, to również w jednej pomogłem Panu Andersowi. Mam dużo czasu, a potwierdza to moja aktywność na SNH jak i w konkursach. Mam nadzieje, że moje podanie na Moderatora zostanie wkrótce rozpatrzone pozytywnie.

Pozdrawiam,
229-652
L E G E N D A

xd (komentarz)
na nie. trzeba było nie odchodzic to tego jak byłeś to srednio ogarniales
Angry

(01-11-2020, 15:52)seplox napisał(a): na nie. trzeba było nie odchodzic to tego jak byłeś to srednio ogarniales

Ale teraz już ogarniam
L E G E N D A

No nie wiem nie wiem...

Oczywiście że na nie, wątpie w to "nabranie" doświadczenia. Zawyżanie/zaniżanie nie jest już problemem. Nie widzę twojej pomocy i działań na rzecz pomocy.
Bardzo liche podanie np. w porównaniu do Ravera
no raczej nie
Absolutnie na nie
3D to skrót od DinglieDanglieDoodle co po polsku znaczy Kurka jasna ciasna
A dlaczego ,,absolutnie"? Powiedz szczerze. Jak chcesz wspominać dawnego cyferka, to OK, ale przynajmniej mi się wydaje, że teraz już bardziej ogarniam tą role.
L E G E N D A

XD przecież to ty w sierpniu i wrześniu kickowałeś Friza bo nie chciałeś żeby przeszkodził ci w zdobyciu KK. To chyba było niedawno, czyżbym się mylił?
Po konkursie w Innsbrucku go zbanowałem, bo mnie wyzywał, trudno to zrozumieć? I proszę już nie wspominać tamtych czasów.
L E G E N D A

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości