Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
„Jeden na jednego III­” - starcie numer 6
Ta dwójka już od paru sezonów, zarówno Pucharu Świata, jak i Letniego Grand Prix dała się poznać z dobrej strony. Od tej pory liczą się dla nich wyłącznie zwycięstwa. Porównajmy więc, zwycięzcę ostatniego Pucharu Świata i zwycięzcę ostatniego Letniego Grand Prix. Jak wypadną dawni koledzy z kadry?
Starcie: 229-652 vs ŁadowarkaP

[Obrazek: 96cOiUv.png]
Stan na: 28.12.2019

Kto lepiej wypadł w tym pojedynku?
Kogo chcielibyście ujrzeć w następnym starciu? (przypominamy, iż w każdej serii zawodnik może wystąpić tylko raz, jak również staramy się nie powtarzać par, które były w poprzednich seriach)
Odpowiedz
Ladowarka win!

Maciek3839 vs Lukseh
Odpowiedz
wg mnie Łado win, bo on ogólnie lepiej skacze, a to że tamten sezon był gorszy nic nie znaczy

Maciek3839 vs Lukseh 
Personal Best: 244.5 m - Vikersund 18.08.2019

,,Trzeba sto razy przegrać, aby raz wygrać" ~ Kamil Stoch

Odpowiedz
Zdominowałem

ZandiPL vs Primoż Peterka
L E G E N D A

Odpowiedz
po cholere takie porównanie 229 2x lepszy
Angry

Odpowiedz
Tu widać jak użytkownicy spadli na psy. Widać w każdym aspekcie wygrał 229, a niektórzy za danym użytkownikiem nie przepadają i specjalnie piszą że osoba która znacząco przegrała nagle wygrywa pojedynek...
Odpowiedz
Odezwał się!
Personal Best: 244.5 m - Vikersund 18.08.2019

,,Trzeba sto razy przegrać, aby raz wygrać" ~ Kamil Stoch

Odpowiedz
Zgodzę się z Sebkiem jak i z seploxem. Po co te porównanie, jak w każdym aspekcie wygrałem? Aaaa, no właśnie... Aby użytkownicy napisali bezmyślnie ,,łado win"!
L E G E N D A

Odpowiedz
Nie wtrącaj się w opinie innych graczy. Widać że bardzo przeszkadzają ci opinie innych użytkowników jeżeli jest ktoś przeciwko tobie. Najlepiej niech wszyscy "głosują" na ciebie bo "ty tu rządzisz" (raczej nie). Nie dostaniesz jak to sie mówi "złotych majtek" jak wygrasz pojedynek "Jeden na jednego", więc już sie tak nie denerwuj, bo to nie zdrowe Big Grin
Odpowiedz
Dobrze że nie ma już moda ;>
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości