Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
„Narty na bok - czyli o sobie samym” - Raver mówi...
DATA: VIII XII MMXIX
PYTA: Anders Jacobsen
PYTANY: Raver

I TURA - HAXBALL
AJ: Dzień dobry, Raver!
R: Dzień dobry.
AJ: Jak powstał Twój forumowy pseudonim?
R: Powstał tak samo jak mój nick, którego używam na prawie wszystkich platformach. Historia nie jest porywająca. Nie miałem własnego nicku, wybrałem kilka losowych literek na klawiaturze i próbowałem je ułożyć w składny ciąg znaków. Tak powstał Raver.
AJ: Jak trafiłeś do naszej ligi SNH?
R: Był to w trakcie trwania TCS w sezonie 2015/16. Nie pamiętam dokładnie jak to się stało, prawdopodobnie interesując się już wtedy skokami zobaczyłem pokój na haxballu w skokach właśnie z SNH w nazwie.
AJ: Który moment w karierze najmilej wspominasz?
R: Cały sezon 2015/16 na pewno bardzo dobrze wspominam. Pierwsze zwycięstwo w Pucharze Świata, wysokie miejsce w klasyfikacji generalne pomimo dołączenia, gdy sezon już trwał. I przyjemne loty w Planicy. Oczywiście nie mogę zapominać 3 złotych medali zdobytych na MŚ w Libercu. Pierwszy konkurs pewne zwycięstwo. Drugi byłem nisko po pierwszej serii, nie wierzyłem w żaden medal. Jednak w drugiej serii skoczyłem aż 138 metrów i nikt nie był w stanie pokonać wysoko zawieszonej poprzeczki. W konkursie drużynowym pewną wygraną już mieli Norwegowie, lecz niespodziewanie jeden z zawodników z "zespołem buli" zepsuł swój skok i tak skompletowałem tryplet.
AJ: Jak wyglądają/wyglądały Twoje przygotowania do konkursów?
R: Zazwyczaj tworzę lobby, skaczę do momentu aż wyczuję skocznie i skoki robią się w miarę powtarzalne. Czasami jak się jest w formie przychodzi to z automatu.
AJ: Pierwszy kolega na SNH?
R: Primoz Peterka i ATG.
AJ: Ulubiona skocznia narciarska?
R: Predazzo bardzo lubią, to tam odniosłem pierwsze zwycięstwo. Lubię też Liberec, miejsce 3 złotych medali. No i oczywiście Planica, loty na koniec sezonu tam to sama przyjemność
AJ: Skocznie ,,lewe" czy skocznie ,,prawe"?
R: Nie ma to dla mnie znaczenia.

II TURA - CO? JAKIE?
AJ: Czym się interesujesz?
R: Piłka nożna, siatkówka, programowanie, gry komputerowe, jazda na rowerze.
AJ: Którym klubom kibicujesz?
R: Real Madryt i Liverpool FC.
AJ: Ulubiony film?
R: Nie mam ulubionego filmu. Bardzo dobrze wspominam pierwsze części Fast and Furious.
AJ: Życiowa stabilizacja czy regularne zmiany?
R: Trochę tego, trochę tego. Coś się zmienia, coś pozostaje po staremu.
AJ: Czego najbardziej żałujesz w karierze z przeszłości?
R: Żałuję braku startu w IO. Pragnę wygrać TCS, a największym marzeniem jest zwycięstwo w KG PŚ.
AJ: Wymarzony zawód?
R: Pilot liniowy.

III TURA - O SOBIE
MOTTO: Nie posiadam.
PRAWORĘCZNY CZY LEWORĘCZNY: Praworęczny.
DOWCIP: Why did the blind man fall into the well? Because he couldn't see that well.
SKACZE: X

Dziękuję Ci, Raverze! Wszystkiego najlepszego!
Dziękuję, wzajemnie.

PYTANIA:
1.Jakie masz relacje z Raverem?
2.Czy Raver osiągnie coś jeszcze w skokach?
3.Oceń dowcip w skali: 1-10.
Odpowiedz
1. żadne
2. nie, bo raczej będzie rzadko na forum
3. 4/10
Odpowiedz
1.Tak troche żadne :\
2.MŚwL, a jak Wink
3.5/10
Odpowiedz
1. Nie poznałem go jeszcze.
2. Jak będzie regularnie wchodził na roomy, to pewnie!
3. 8
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości