Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Letnie Mistrzostwa Polski SNH
2 EDYCJA niesamowitego turnieju Mistrzostw Polski SNH. Wracamy do pucharu letniego.

Zasady: Na turnieju będzie można lekko się ograniczać od regulaminu, lecz nie możemy ciągle przeklinać, lub wyzywać współużytkowników. Będzie to tylko jeden konkurs LMP, także jakoś organizacji wyższych konkursów na SNH nie będzie przeszkadzać, bo zawody będą rozegrane w piątek na skoczni w Zakopanym. Jakoś ważniejsza zasada tego turnieju, to dobrze się bawić na konkursie.
System turnieju: Oddajemy 2 skoki w konkursie. Jeżeli będzie powyżej 10 osób w konkursie, to właśnie ta dziesiątka awansuje do 2 serii. Klasyfikacja Generalna tego turnieju jak wolicie, będzie lub nie. Zwycięzca nic dostaje, bo HaxBall to zabawa i zostawiamy przy tym!

SKOCZNIA:
Zakopane HS-140

TERMIN: 03.11.2019 - 19:30

koTT
L E G E N D A

Odpowiedz
,,Zwycięzca turnieju dostanie ode mnie reputacje pozytywną, bo nie mogę dać do osiągnięć gablotkę pucharu."

żałosne
Odpowiedz
(09-25-2019, 15:24)229-652 napisał(a): 2 EDYCJA niesamowitego turnieju Mistrzostw Polski SNH. Wracamy do pucharu letniego.

Zasady: Na turnieju będzie można lekko się ograniczać od regulaminu, lecz nie możemy ciągle przeklinać, lub wyzywać współużytkowników. Będzie to tylko jeden konkurs LMP, także jakoś organizacji wyższych konkursów na SNH nie będzie przeszkadzać, bo zawody będą rozegrane w piątek na skoczni w Zakopanym. Jakoś ważniejsza zasada tego turnieju, to dobrze się bawić na konkursie.
System turnieju: Oddajemy 2 skoki w konkursie. Jeżeli będzie powyżej 10 osób w konkursie, to właśnie ta dziesiątka awansuje do 2 serii. Klasyfikacja Generalna tego turnieju jak wolicie, będzie lub nie. Zwycięzca turnieju dostanie ode mnie reputacje pozytywną, bo nie mogę dać do osiągnięć gablotkę pucharu.

SKOCZNIA:
Zakopane HS-140

TERMIN: 04.10.2019 - 18:45

koTT

Jak już ktoś ma pozytywną repkę to nie ma co dołączać Tongue
Nie warto się poddawać gdy dążysz do celu i marzeń!
Odpowiedz
International Champions Cup nie wyszedł, bo siatkówka była, a teraz LGP to się na skoki zachciało. No, to nie pyknie raczej.

,,Zwycięzca turnieju dostanie ode mnie reputacje pozytywną, bo nie mogę dać do osiągnięć gablotkę pucharu."

KTO NORMALNY BEDZIE CHCIAL PRZYJSC NA TEN TURNIEJ (który nie pyknie chyba, bo to co teraz napisze to bedzie wytlumaczenie tego), ABY DOSTAĆ OD CIEBIE REPKE POZYTYWNĄ...
Odpowiedz
3 listopada jak nie zapomnę będzie konkurs
L E G E N D A

Odpowiedz
Panie za dużo pijesz to zapomnisz
Odpowiedz
WYNIKI LETNICH MISTRZOSTW POLSKI (03.11.2019r.)
                           I SERIA
1. mister11                               133.0m
2. 229-652                               132.5m
3. Anders Jacobsen                  132.0m
3. ZandiPL                                132.0m
5. ŁadowarkaP                         131.5m
6. Lukseh                                 128.5m
7. Maciek3839                          126.0m

II SERIA
1. mister11                               133.0m   134.0m    267.0
2. 229-652                               132.5m   133.5m    266.0
3. Anders Jacobsen                   132.0m   130.0m    262.0
3. ŁadowarkaP                          131.5m   130.5m    262.0
5. ZandiPL                                 132.0m   126.0m    258.0
6. Maciek3839                           126.0m   129.0m    255.0
7. Lukseh                                  128.5m   124.0m    252.5

DZIĘKUJE UCZESTNIKOM ZA UDZIAŁ W TURNIEJU! Kolejne Mistrzostwa Polski pod koniec grudnia!
L E G E N D A

Odpowiedz
Moze jeszcze 20 takich edycji zrobisz w tym sezonie?
Odpowiedz
(11-04-2019, 18:23)mister11 napisał(a): Moze jeszcze 20 takich edycji zrobisz w tym sezonie?

Co rok jest edycja Letnia i zimowa. W październiku/listopadzie robię Letnie MP, a w grudniu Zimowe MP.
L E G E N D A

Odpowiedz
i prawidlowo
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości