Ankieta: 229-652 na Administratora?
Ankieta jest zamknięta.
Tak.
19.05%
4 19.05%
NIe.
52.38%
11 52.38%
Nie mam pojęcia.
28.57%
6 28.57%
Razem 21 głosów 100%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie [Wyniki ankiety]

Ocena wątku:
  • 4 głosów - średnia: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cyferek - Administrator.
1. GG/inne opcje komunikacyjne kandydata: 66861456
2. Doświadczenie: Będę jak najbardziej dobrym administratorem. Chce tu wprowadzić coś fair. Prowadzę dobrą ligę. Ma sukces, a również sportowe zachowania.
3. Uzasadnienie, motywacja do podjęcia działania: Jak pisałem, na tej lidze potrzeba coś fair play, czyli sportowe zachowania. Z tego co wiem, obecnie jestem najbardziej aktywnym moderatorem. Nie chce siebie nazywać najlepszym, bo wtedy spada się na ,,psy". Wprowadziłbym kilka zmian w regulaminie. Zawodnik, który nie skakał 1 serii przez jakieś powody techniczne, będzie mógł to wykonać nawet po ustawaniu zawodników na 2 serię. Po drugie, na SNH dużo użytkowników piszę o polityce. Gdy się zbliżają jakieś wybory, no to ciężko jest któremuś wstrzymać się z słów o temacie. Dlatego użytkownik będzie mógł pisać o polityce kiedy chce, ale na spokojnie, bez wyzywania innych. Trzecie, za przekleństwa nie powinno być procentów. Oczywiście, jakby pojawiały się one często u użytkownika, to by został ukarany 10/20 procent. W taki sposób jest mniejsza szansa na banicje, przez co jest większy poziom na konkursach indywidualnych, czy drużynowych. Ja liczę, że poprzecie moją kandydaturę. Liczę na to, a kto poprze, to po prostu chce zmiany. Anders może opuścić, a może nie. Po prostu - #229NaAdministratora

Pozdrawiam,
229-652
L E G E N D A

Odpowiedz
tak myślę, czy przypadkiem nie wcisnąć przycisku usuń
Odpowiedz
XDDDDDDDDDDD
Odpowiedz
(10-06-2019, 20:16)ŁadowarkaP napisał(a): tak myślę, czy przypadkiem nie wcisnąć przycisku ?

Dlaczego?
L E G E N D A

Odpowiedz
(10-06-2019, 20:24)229-652 napisał(a):
(10-06-2019, 20:16)ŁadowarkaP napisał(a): tak myślę, czy przypadkiem nie wcisnąć przycisku ?

Dlatego.
Odpowiedz
Na tak Anders mówił ze potrzebujemy administratora i to jest dobry wybór.
Angry

Odpowiedz
No, można dać mu szansę.
Odpowiedz
Odstaw pikolo
Ulululu zamknijcie mordy <3

Odpowiedz
Coś mocniejszego?
L E G E N D A

Odpowiedz
Odstaw internet
Odpowiedz