Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Engelberg HS-140
(06-22-2019, 22:20)Friz napisał(a):
(06-22-2019, 19:48)229-652 napisał(a): Przez spam ,,bula" zwaliłem. Teraz już NIGDY nie dopuszczę na taki spam.

Bądźmy szczerzy zepsułeś, bo po prostu jesteś słaby Wink

Nie trzeba być dobry w kuleczki Big Grin
L E G E N D A

Odpowiedz
(06-22-2019, 22:20)Friz napisał(a): Bądźmy szczerzy zepsułeś, bo po prostu jesteś słaby Wink

A ty co tak po nim ciśniesz? Równie dobrze ja mogę ci powiedzieć to samo jak ty zepsujesz
Coś się kończy, coś zaczyna
Odpowiedz
Panowie spokojnie, szanujmy siebie nawzajem. Każdy z nas ma inny charakter oraz podejście do gry na tym forum, a spiny są tutaj naprawdę niepotrzebne. Radziłbym wam już nic nie pisać na ten temat, gdyż to wyniki. Jeśli już wam zależy na wyjaśnieniu tego to proponuje PW lub inne programy do komunikacji.
Odpowiedz
No name jak zepsuje skok to zazwyczaj dla tego, że źle wyliczyłem ryzyko albo po prostu był lag, no trudno bywa. Ale strasznie słabe jest tłumaczenie swojej nieporadności, tym że ktoś pisał na czacie "bula"; to że ktoś ma psychikę z porcelany, to niech nad nią popracuje, a nie obwinia wszystkich dookoła tylko nie siebie Wink

Poza tym cyferek specjalnie od dwóch konkursów przekłamuje przeciwko mnie odległości, więc jak najbardziej zasługuje na oplucie Big Grin
[Obrazek: vfxQil1.png]
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości