Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Arkusz
Moim zdaniem oprócz modów na zio do arkusza dostęp powinien mieć każdy bo wtedy wygodniej jest obserwować wyniki. I nie trzeba już na czacie pisać kto odpadł.
Chłop co robi 
Taki problem, to sam go zrób Big Grin
(02-14-2019, 23:54)ŁadowarkaP napisał(a): Taki problem, to sam go zrób Big Grin
Okej xd
Chłop co robi 
Jestem w stanie udostępnić arkusz (w nieco okrojonej wersji bo Excel Online nie obsługuje makr) bardzo zaawansowany i do tego gotowy na rewolucję Hofera z 2010 r. jeśli skoczkowie by tego chcieli. Gotowy jest na wszelakie zawody - zwykłe konkursy, drużynówki i skoki KO np. w ramach 4HT, aż do 20 drużyn i 50 skoczków (można to z łatwością poszerzyć). Jedyną jego wadą jest złożoność, niemniej jednak mogę przeprowadzić z niego szkolenie i odpowiednio zablokować komórki w razie konieczności (gdyby ktoś nie potrafił z niego korzystać Big Grin ), a jeśli nie to byłbym zmuszony sam go prowadzić - ale to żaden kłopot dla mnie Big Grin .

PS: Najpierw przydałoby się, żeby Anders go zobaczył, żeby nie wypuścić jakiegoś bubla w świat.
Polecam cieplutko pozdrawiam to jest ARKUSZ BOŻY SKOKIHAXBALL 2.0 NAJLEPSZEJ LIGI
I taka mała symulacja drużynówki na IO CHWAŁA BOHATEROM
http://prntscr.com/mlhqka
A co to jest ten arkusz XDD
[Obrazek: vfxQil1.png]
Takie jakby wyniki live robione w exelu
Chłop co robi 
Dobry pomysł.
Dzięki Wink bardziej się spodziewałem ze wszyscy będą mieli ból (d)upy ze słabe argumenty czy coś

Teraz czekamy na skargę na mnie xdddd

A wogule to jakiś mod czy ktoś inny to sprawdzi i rozpatrzy?
Chłop co robi 
a nie umiecie robic arkuszu?

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości