Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Skarga - użytkownicy @GetVacced; @"Donald Trump"; @"Wyspy Salomona".
Dzień dobry Państwu. Wracam tu po kilkumiesięcznej przerwie, i zastaję tu bardzo miłe "przywitanie" przez w.w. osoby: wpierw Wyspy Salomona, następnie dwóch osób sprawujących funkcję moderatora (jak do tego doszło nie wiem): Donalda Trumpa oraz GetVacced, którzy próbowali przechwycić szalę "zwycięstwa" na swoją stronę, wszystkimi możliwymi chwytami. To spowodowało, że piszę tę skargę na owe, w.w. osoby, które obrażają moją godność, a w dodatku próbują mnie "wykurzyć" z tego forum.

Twój nick: zibidob
Nick oskarżonych: Donald Trump, GetVacced, Wyspy Salomona
Powód: antyreklama forum, obrażanie mnie, prowokowanie do kłótni, zachowanie niegodne funkcji moderatora i mappera
Dowody (screen, nagranie): [Obrazek: Screenshot_2018-02-23_15-44-05.jpg]

[Obrazek: Screenshot_2018-02-23_15-43-45.jpg]

[Obrazek: Screenshot_2018-02-23_15-43-30.jpg]

[Obrazek: Screenshot_2018-02-23_15-42-11.jpg]

Ich zachowanie nie przystoi takim funkcjom, nie czarujmy się.

Pozdrawiam i liczę na rozpatrzenie prośby przez Pana Andersa w sposób obiektywny.
zibidob.

PB: 240.0m (Vikersund 2017, Norwegia)

benzynka mmm

[Obrazek: 7gjdpne.jpg]
akcja - kompromitacja. idz skakac na tym mcupie a nie powaznych ludzi atakujesz. jestes tutaj nikim, kumasz stary?
(02-23-2018, 18:20)Wyspy Salomona napisał(a): akcja - kompromitacja. idz skakac na tym mcupie a nie powaznych ludzi atakujesz. jestes tutaj nikim, kumasz stary?

Nie i nie życzę sobie takich obraz. Tym komentarzem tylko się poniżasz intelektualnie, więc radziłbym przestać Wink

PB: 240.0m (Vikersund 2017, Norwegia)

benzynka mmm

[Obrazek: 7gjdpne.jpg]
Sprawa rozpatrzona.
Za obrazę użytkownika - Pan Wyspy Salomona zostaje ukarany 30% kary;
za nieprzystające zachowanie - Panowie GetVacced oraz Donald Trump dostają 20% kary;
Pan zibidob - za obrazę członka zarządu dostaje 30% kary - grafika odnosząca się do mojej skromnej osoby.

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości