Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
„Narty na bok - czyli o sobie samym” - sebol mówi...
DATA: XVIII.II.MMXVIII
PYTA: Anders Jacobsen
PYTANY: sebol

I TURA - HAXBALL
AJ: Cześć, sebolu!
S: Witam Pana redaktora oraz wszystkich czytelników.
AJ: Skąd się wziął Twój login? Od imienia?
S: Dokładnie tak.
AJ: Jak trafiłeś na SNH?
S: Nie pamiętam tego momentu, ponieważ było to w okolicach 2015 roku, ale wydaje mi się, że wszedłem na room ze skokami narciarskimi, i ktoś mi wtedy polecił te forum.
AJ: Najmilej wspominany moment w Twojej karierze?
S: Zdecydowanie debiut na skoczni mamuciej Heiniego Klopfera w Oberstdorfie, w którym od razu stanąłem na 3. stopniu podium.
AJ: Jak przygotowujesz się do zawodów?
S: Na skoczni, która będzie używana na kolejnych zawodach, oddaję dużo prób podczas treningów. Jeśli coś nie pasuje, trenuję aż do skutku. Czasami używam własnych technik na konkursy, ale to już moja mała tajemnica [Obrazek: usmiech.gif].
AJ: Pierwszy kolega poznany na SNH?
S: Hmm, średnio to pamiętam... BOKS, xMateoo, ostatnio chyba nieaktywny... Poznałem bardzo dużą grupę wspaniałych ludzi, którzy rywalizowali (niektórzy dalej rywalizują) ze mną i zarazem współpracowali.
AJ: Ulubiona skocznia narciarska?
S: Dalej, bez zmiany, Heini-Klopfer-Schanze (skocznia mamucia w Oberstdorfie).
AJ: Skocznie ,,lewe" czy skocznie ,,prawe"?
S: Skocznie lewe.

II TURA - CO? JAKIE?
AJ: Jakie są Twoje prywatne pasje?
S: Po części pasjonuję się lotnictwem, trochę bardziej e-sportem, piłką nożną, no i oczywiście główna pasja - skoki narciarskie.
AJ: Jaki jest Twój ulubiony skoczek narciarski? Polski, jak i zagraniczny.
S: Moim ulubionym polskim skoczkiem jest Kamil Stoch, a skoczkiem z zagranicy... nigdy się nad tym nie zastanawiałem... Markus Eisenbichler! [Obrazek: zeby.gif]
AJ: Twój ulubiony owoc i warzywo?
S: Mandarynka i marchewka.
AJ: Ulubiony wykonawca muzyczny i jego utwór?
S: Coldplay, "Hymn For The Weekend"
AJ: Ulubione zwierzę?
S: Pies.
AJ: Ulubiony przedmiot szkolny?
S: W-F.

III TURA - O SOBIE
MOTTO:  Życie to la­birynt, ale cel jest zaw­sze ta­ki sam.
PRAWORĘCZNY CZY LEWORĘCZNY: Praworęczny
DOWCIP: Co mówi informatyk po ślubie? - Pobieranie zakończone.

Dziękuję, sebolu! Życzę sukcesów!
Również dziękuję za wywiad i powodzenia w kolejnych konkursach [Obrazek: usmiech.gif]

1.Co Was zaskoczyło w sebolu?
2.Oceń dowcip w skali 1-10.
3.Odpowiedzi na jakie pytania chcielibyście się dowiedzieć?

Odpowiedz
1Zaskoczyc , raczej nic nie zaskoczylo 2 5/10 3Co sprawilo , ze do nas powrociles Smile
Odpowiedz
no raczej az tak nie zaskoczylo a dowcip 10/10 wg mnie i chcialbym sie dowiedziec Co woli Psy czy Koty?
Czyżby powrót?
Odpowiedz
1. Raczej nic Big Grin
2 4/10 Bo już znałem
Personal Best : 239,5m (7.03.2021) Vikersund HS-240
Liczba występów/podium w PŚ : 142/25
Confused

Odpowiedz
Z chęcią odpowiem na te pytania! Cieslok, stęskniłem się za Haxballem, jak i za SNH, więc pomyślałem, że może warto powrócić. No i było warto. Zrobiłem lekkiego researcha, poznałem nową obsadę SNH, i znów walczę o wysokie lokaty Big Grin KillerPOL, wolę psy, jednak tylko dlatego, że po prostu uwielbiam psy, a koty lubię Smile

[Obrazek: tumblr_p63ykhK5kM1s0a0qao5_400.gif]
Cytat:,,Wszyscy musimy się podnieść oraz pokazać, że jesteśmy silni i damy radę. Bo damy radę!" 
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości