Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
"Schillerowy obiektyw" - wywiad z Robinem
Witam serdecznie w kolejnym odcinku "Schillerowy obiektyw". Dzisiaj wywiad z Robinem. Ten wywiad również przeprowadził Anders Jacobsen.

AJ: Cześć, Robin !

R: Cześć.

AJ: Twoja obecność na forum jest zauważalna, jednakże na zawodach rzadko Cię widujemy, dlaczego ?

R: Ta obecność jest przeważnie z telefonu, a na zawody mam często zajęty Komputer.

AJ: Będziesz chciał poprawić swoją frekwencję na zawodach w tym sezonie ?

R: Będę się starał, ale zobaczymy jak wyjdzie w praniu.

AJ: Ruszył Puchar Świata, a wraz z nim sezon, w którym odpoczywamy od największych zimowych imprez narciarskich jak Mistrzostwa Świata oraz Igrzyska Olimpijskie. Tradycjnie będzie organizowany Turniej Czterech Skoczni, jak uważasz, kto jest faworytem do wygrania ?

R: Myślę że szansę mają Pan, Wojteksciller3, Xernes, kennys oraz Nowy Hoster Primoz Peterka

AJ: Na luty zaplanowane są Mistrzostwa Świata w lotach narciarskich, na skoczni w Oberstdorfie, widzi się Pan w roli lotnika ?

R: Niestety nie za bardzo lecz i tak powalczę, Może wyprzedze następne pytanie i powiem że Primoz Peterka według mnie ma największe szansę wygrać te Mistrzostwa

AJ: Zbliża się zima, w odpowiednim tempie nadchodzi czas okresów świątecznych, towarzyszyć im będą zawody narciarskie w haxballu; nie uważa Pan, że wytworzona więź między użytkownikami forum, pozwala na wspólne cieszenie się tym okresem ?

R: Myślę że tak lecz radość internetowa nie równa się z tą w realnym świecie

AJ: Zapewne. Teraz zapytam o bardziej haxballowe tematy. Pańska ulubiona skocznia narciarska ?

R: Myślę że ta z mojego debiutu czyli skoczni Holmenkollen w Oslo

AJ: Skoro jesteśmy przy debiutach, to jak oceniasz nowych, ambitnych skoczków naszego forum, który z nich ma zadatki na mistrza, a może wszyscy nie zrobią znaczącej kariery ?

R: Bardzo liczę że dobrą karierę zrobi Bartek Walasek i zibidob myślę że hurrican też powinien w przyszłości dobrze skakać

AJ: Prawdopodobnie nasi czytelnicy z chęcią usyłszą o Twoich celach, które stawiasz przed sobą w tym sezonie ? może miejsce w pierwszej dziesiątce PŚ ?

R: Napewno.Stawiam na conajmniej 5 miejsc na podium i jedno upragnione zwycięstwo

AJ: Życzę powodzenia i wytrwałości. Dziękuję za rozmowę. Do zobaczenia na skoczniach !

R: Do zobaczenia. Pozdrawiam wszystkich użytkowników snh oraz przepraszam za wszelkie błędy gramatyczne i ortograficzne.
Odpowiedz
Dzięki Robin Smile

PB: 240.0m (Vikersund 2017, Norwegia)

benzynka mmm

[Obrazek: 7gjdpne.jpg]
Odpowiedz
To może następny wywiad z Andersem?
Odpowiedz
(11-25-2015, 22:30)Primož Peterka napisał(a): To może następny wywiad z Andersem?

A wojtek znów by nie miał czasu i Anders sam sobie by pytania zadawał.
Odpowiedz
Robin nieźle trafił z tym MŚwL Big Grin
Odpowiedz
(02-23-2016, 22:11)Primož Peterka napisał(a): Robin nieźle trafił z tym MŚwL Big Grin

Prorock

(11-21-2015, 21:52)wojtekschiller3 napisał(a): R: Napewno.Stawiam na conajmniej 5 miejsc na podium i jedno upragnione zwycięstwo

Tymczasem pod koniec sezonu
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości