Ocena wątku:
  • 1 głosów - średnia: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Skąd wziął się twój nick?
Skąd wziął się twój nick? Pochwal nam się! Big Grin

Mój nick czyli кєииуѕ (czyt. kennys) wziął się od prawdopodobnie najlepszego AWP'era w CS:GO. A dlaczego? Ponieważ zdarza mi się strzelić bardzo dokładną bramkę z zaskoczenia. Czyli tak jak gracz z AWP: powinienem mieć bardzo dobry mouvement.
Miałem wcześniej trochę innych nicków (np:TheMati od mojego imienia: Mateusz) ale to już inna historia Smile
[Obrazek: 28970_Sygnatura.png]
Odpowiedz
Na pewnej Grze online o Pilce nożnej Mialem nick ``Robin van Persie``.Nie wiem dlaczego ale pózniej go skróciłem do zwykłego ``Robin`.Potem nie miałem pomysłu na żaden nick we wszystkich grach Więc został``Robin``
Odpowiedz
Moje imię i nazwisko, to oczywiście Bartosz Walasek. Stąd wzięło się BW. 134 to nie wiem, bo to randomowe cyfry, które wpisałem gdy miałem stary kanał na YouTube, w 2012 roku.
Odpowiedz
Mój nick sebol, powstał od ,,znickowania" mojego imienia,czyli SEB od Sebastiana,a OL to randomowe dołożenie liter. Używam go od 3 lat.

[Obrazek: tumblr_p63ykhK5kM1s0a0qao5_400.gif]
Cytat:,,Wszyscy musimy się podnieść oraz pokazać, że jesteśmy silni i damy radę. Bo damy radę!" 
Odpowiedz
Rozpisaliście się Big Grin
Mój nick wziął się od słoweńskiego skoczka, zwycięscy PŚ w sezonach 1996/97 i 1997/98
Odpowiedz
A mój nick to taki trochę żart z ludzi, który tworzą twory typu "Najlepszy606" "Zajebisty123" itd. Tongue
Odpowiedz
Długo by opowiadać, kiedyś zrobię autobiografię od 2012...
Odpowiedz
Mój nick jest od drugiego imienia i swojego nazwiska. Stąd zibidob Smile

PB: 240.0m (Vikersund 2017, Norwegia)

benzynka mmm

[Obrazek: 7gjdpne.jpg]
Odpowiedz
Mój nick wziął się od mojego imienia, czyli jak trudno się pewnie domyślić... nazywam się Beniamin. Big Grin
Odpowiedz
ogółem to dawno temu na haxballu co jakiś czas zmieniałem nicki, zobaczyłem sb na biurko, patrzę a tu ładowarka, to sobie daje taki nick, dopisuje buźkę, no i ludzie zaczęli mnie pod nim rozpoznawać, a mi samemu się spodobał, i to aż tak po dziś

prawilnie odświeżam bo fajne to
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 5 gości