Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Skarga, Donald Trump
Twój nick: GetVacced
Nick oskarżonego: Donald Trump
Powód:
No to tak, przede wszystkim chodzi tutaj o obrażanie ale i o nadużywanie funkcji moderatora. No ale od początku, cala 'afera' rozpoczęła
się od pamiętnego konkursu IO w Whistler. Przyznaje, lekko mnie poniosło, troche może niepotrzebnie zacząłem obrażać organizatorów
konkursu, ale chodziło tutaj o moje niezrozumienie z Naatą. Ale oczywiście pan Donaldzik nie zrozumie, że tak było, tylko obraża na potęge
w dodatku nie przemawiają do niego różnorakie ostrzeżenia. Oczywiście zamiast spróbować się dogadać, załatwić jakoś tę sprawe
to pan Trump oczywiście nie chciał, blokując na GG.
Dowody? Prosze bardzo.
http://imgur.com/hKBOGiT
http://imgur.com/a/9pgtN
http://imgur.com/a/Z2PyC

Pierwsze dwa screeny to oczywiście klasyczny przykład obrażania, no ale napomne są to pierwsze screeny z góry, równie dobrze
mógłbym dalej spojrzeć na SB i znaleźć więcej takich. Ja bardzo długo czekałem na to, aż przestaniesz ale widać potrzebna jednak
była skarga. Natomiast screen nr 3 to klasyczne nadużywanie funkcji moderatora, a mianowicie przyszły moderatorek postanowił sobie
pozmieniać wszystkie moje dane na profilu (płeć, sygnatura, avatar), jakiś ślad po nich pozostał, bo nie zmieniłem. Jednakże jeśli
Droga administracja uzna, że nie jest to wystarczający dowód to wystarczy że zobaczycie w ACP. Tam napewno wszystko jest ukazane.

Podsumowując, jeśli masz uraze cały czas do mojego zachowania po konkursie w Whistler to przepraszam, ale nie rozumiem dlaczego
mimo wielu ostrżeżeń rozwijasz taką nienawiść na forum, mimo, że wielokrotnie byłeś proszony o zaprzestanie robienia tego.

Z poważaniem,
GetVacced.
Avataru nie zmieniałem, wyssane z palca. Sygnatury to samo, bo nawet nie można, wkleiłem Ci na profil tylko mema, płeć zmieniłem przyznaję. Big Grin
Niestety nie widać co się zmieniało, bo bym Ci udowodnił. Nawet bym mógł tą skargę skasować, ale mnie to śmieszy jak Ty to do siebie bierzesz.
Te screeny też na siłe zrobione, bo mem to dla śmiechu, a w innych nawet nie wspomniałem wprost o Tobie.
Sprzedawca pomad życie!

Btw. To jak mam nadużywać funkcji moderatora skoro nim nie jestem?
[Obrazek: VpUYqBr.png]
"zj*bvilla", to nic? poza tym KONFLIKT PRYWATNY to konflikt prywatny, nie rozumiem dlaczego wynosisz je za forum. Screeny wyssane z palca? Prawie wszystko jest na forum. I zaskocze cię, w ACP jest możliwość sprawdzenia edycji wszystkiego Smile

EDIT: Avatar może i fakt, nie był zmieniony ale sygnatura jak najbardziej [na mem], do tego miejscowość..
Mi pisali że nie widzą co było zmieniane. Na siłę a wyssane z palca to dwie różne rzeczy. Tongue
Zmiana avataru to było kłamstwo, bo nie zmieniłem. A poza tym raczej jakbym "za forum" wynosił to byś nie mógł mieć pretensji, bo kogo to obchodzi, sam sobie strzelasz w kolano.
Jeszcze odniosę się do tego GG bo chyba nie zrozumiałeś za co bloka dostałeś. Za ogół bo miałem Ciebie i Twojej fałszywości dosyć, nie musisz się chwalić że dostałeś. Big Grin Ja ze zdrajcami nie gadam.
"z*ebvilla" no nic, a co? Twój nowy nick, bo nie rozumiem, tu masz przecież GetVacced.
Hmm no wątpie, nigdzie takiego nicku nie ustawiałem. W czym jest ta fałszywość? Ze broniłem interesów swojej reprezentacji? Nie rozumiem.
No to jak zrozumiesz to się zgłoś.
I nie mieszaj w to Naaty bo tylko na tym przykładzie pokazałeś. Boniłeś interesów, na jakiej podstawie? Byłeś na roomie, widziałeś przebieg? Nie, a pierwszy darłeś twarz posądzając mnie o nieuczciwość, kogoś kto to próbował ratować. Potem oczywiście sobie przypomniałeś jak to się skończy i w swoim stylu zacząłeś przepraszać... xD
Smile Nie rozumiem tylko czemu nazywałeś mnie w swojej skardze 'kolegą' skoro dobrze wiesz że tak nie było
"Do wczoraj myślałem że kolegę" czytaj ze zrozumieniem. Starałem się pozory zachować
No dobra, pisałem raz czy dwa ale nie dostałem do teraz odpowiedzi, widziałeś screena, skąd miałem prawo wiedzieć że nie skoczyła 108?
Brzydko bym Ci odpowiedział ale nie dam Ci kolejnych powodów do skarg xD

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości