Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
"Schillerowy obiektyw" - wywiad z Xernesem
Witam serdecznie w kolejnym wywiadzie z serii pt. "Schillerowy obiektyw". Dzisiaj wywiad z dwukrotnym zwycięzcą konkursów w Hakubie oraz obecnym liderze LGP, czyli Xernesem. Smile

wojtekschiller3: Jak oceniasz swoje szanse w LGP,czy masz szanse na wygranie LGP?

Xernes: Myślę,że mam duże szansę na wygranie LGP. Wszystko zależy teraz ode mnie,i od tego czy będę oddawał 2 równe skoki.Zostały 2 konkursy i muszę na nich dać z siebie 100%.

wojtekschiller3: Kogo obstawiasz w wygraniu ostatnich konkursów LGP?

Xernes: Szansę na wygranie ma dużo osób:Ty, Ja, Terrorym, Anders Jacobsen, Primož Peterka, кєииуѕ, ale nawet nowicjusze i początkujący skoczkowie, którzy w ostatnim czasie pokazali, że szybko się uczą i mogą pokrzyżować plany faworytom.

wojtekschiller3: Czy pamiętasz może swój debiut? Jeśli tak to jak go oceniasz?

Xernes: Debiut był chyba na PŚ, ale nie jestem pewny. Na początku chyba nie szło mi najlepiej, ponieważ często na konkursach mnie nie było, ale jak już byłem to były konkursy lepsze i gorszę, ale debiut oceniam na plus bo skończyłem na 4 miejscu w klasyfikacji generalnej PŚ.

wojtekschiller3: Czy masz swoich ulubionych użytkowników naszego forum?

Xernes: Tak. Myślę, że dobre relacje mam z Terrorym'em, кєииуs'em, Andersem Jacobsenem, Primožem Peterką i z Tobą. Niedawno doszło kilku nowych użytkowników i mam nadzieję,że się polubimy.

wojtekschiller3: Jak oceniasz nasze forum?

Xernes: Forum oceniam bardzo dobrze, jest wiele ciekawych osób, niezła rywalizacja na konkursach. Forum pod względem graficznym jest bardzo dobrze wykonane, i mam nadzieję,że będzie się jeszcze rozwijać.

wojtekschiller3: Dzięki za wywiad i życzę ci coraz więcej sukcesów?

Xernes: Ja również dziękuję i pozdrawiam Smile
Odpowiedz
Xernes, ty zawsze masz ze mną dobre relacje Big Grin
Odpowiedz
Jak nie jak tak Big Grin
[Obrazek: bd52b07662ba29d68fcb9b4d8885dde8--uefa-c...poland.jpg]
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości