Ocena wątku:
  • 3 głosów - średnia: 1.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cytaty
"to ma sens jednak ten sens niema sensu, ponieważ sens nie zawsze musi być sensowny co powoduje, iż czasami sens jest bez sensu. Pojąłeś?" ~ Connoroelho 2k17
[Obrazek: vfxQil1.png]
Odpowiedz
"Wojtek nie łam się takie jest życie ty masz miękkie serce a twardą dupę hehe , musisz mieć jedno i drugie twarde." ~ Gajek żegnając Wojtka xD

"nie ma to jak jesteś murowanym faforytem do medalu i ci nie pojdzie coś w drugim skoku" ~Franc Big Grin

I BONUS:
http://screenshot.sh/m9nCBFaVnaLTI Big Grin
[Obrazek: VpUYqBr.png]
Odpowiedz
"No tak chyba na pewno źle" ~Manuzieg 2k15, dsj24.pl

PB: 240.0m (Vikersund 2017, Norwegia)

benzynka mmm

[Obrazek: 7gjdpne.jpg]
Odpowiedz
"Jak mam orgazm to wtedy coś białego wylatuje mi z siusiaka" ~ Seplox 19 luty 2017
Odpowiedz
"Jak mam orgazm to wtedy coś białego wylatuje mi z siusiaka" ~ Seplox 19 luty 2017
Angry

Odpowiedz
"Witam was wszystkich bardzo serdecznie, z tej strony Wojtekschiller3 i witam was bardzo serdecznie" - częste przywitanie się Wojtka Schillera z widzami
#ThankYouOnysz
Odpowiedz
"Witajcie bardzo serdecznie w moim i blogu i witam Was bardzo gorąco w moim blogu" ~źibi 2k15, dsj24.pl

Tak, kiedyś robiłem blog Wink Nie wspominałem o tym?

benzynka mmm

Odpowiedz
Jaka tematyka?
Odpowiedz
(02-21-2017, 16:40)Friz napisał(a): Jaka tematyka?

O wszystkim i o niczym w sumie Big Grin

"Mój blog będzie (...) na temat braku tematu" ~Matmatrix123, też z dsj24.pl (chyba 2014)

"dno, żenada, kupa i bezsens" ~Bartosz Walasek, 16.02.2017

benzynka mmm

Odpowiedz
"CONNER CO ODPIERDALASZ SKACZ!" ~ trener reprezentacji Polski do swojego zawodnika na belce startowej
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 12 gości