Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wniosek o usunięcie zibidoba z rangi hostera
Twój nick: Wyspy Salomona
Nick oskarżonego: zibidob
Powód: pauza podczas mojego skoku (nie chce mi się wierzyć że to przez przypadek), tragiczny ping (chwilami średnio 300 u każdego), zaniżanie odległości (był odpowiedzialny za mierzenie, i pomylił się przynajmniej 3 razy. Dodatkowo po jednym skoku nie napisał odległości i napisał "z głowy" (zresztą ta odległość miała niewiele wspólnego z rzeczywistością, oraz zachowanie (bo jestem hosterem to mi wszystko wolno)
Dowody (screen, nagranie): http://haxrec.com/138073

Wątek przeniosłem specjalnie, ponieważ w dziale Komisja Dyscyplinarna zwykły użytkownik nie może się wypowiedzieć, a oskarżony - bronić
Odświeżam.
Jako dobry kolega zarządu popieram
Przy 19 osobach to ciężko ping na poziomie 200 . Ale wniosek popieram ze względu na na inny konkurs na którym widziałem oskarżonego na forum jak hostował konkurs ( pisał na czacie w tym czasie).Podałbym dokładny konkurs i datę ale musiałbym poszukać. Lecz jak będzie trzeba poszukam.Dodatkowo w ostatnim czasie nie przypominam sobie by hostował pokój od mniej więcej połowy LGP.
Bilans podium 13 zwycięstw 7 drugich miejsc 11 trzecich miejsca bez konkursòw drużynowych .Rekord życiowy (oficjalny) 242.5 m Planica 
[Obrazek: 1LPnXqb.png]

Popieram!
POPIERAM!
[Obrazek: vfxQil1.png]
Nie rozumiem powodu, dla którego odświeżasz.

PB: 240.0m (Vikersund 2017, Norwegia)

benzynka mmm

[Obrazek: 7gjdpne.jpg]
Myślę, że nazwa tematu powinna być zmieniona na "Wniosek o usunięcie zibidoba z forum"
Gratuluję Friz, ty to powinieneś archeologiem zostać Big Grin Odkopujesz stare tematy jak szalony Big Grin

PB: 240.0m (Vikersund 2017, Norwegia)

benzynka mmm

[Obrazek: 7gjdpne.jpg]
To tylko pokazuje, że od dłuższego czasu sprawiasz forum problemy Big Grin

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości