Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Skarga na Tramera
Twój nick: zibidob
Nick oskarżonego: Tramer
Powód: śmianie się ze mnie bez powodu podczas gry w siatkówkę w Haxballu oraz obrażanie mnie bez powodu
Dowody (screen, nagranie): nie potrzeba. Wystarczy spojrzeć na nagranie i czat.

Ps. Chciałem wcześniej dać tę skargę, ale przypomniałem sobie o niej dopiero podczas meczu z Raverem.

PB: 240.0m (Vikersund 2017, Norwegia)

benzynka mmm

[Obrazek: 7gjdpne.jpg]
Ta skarga jest co najwyżej śmieszna, w zasadach tego turnieju nie ma nic napisane o tym że śmianie się jest niedozwolone.

Zastanawiam się czy CIEBIE nie ukarać za pisanie bezsensownych skarg, jest to forma spamu
Ale czemu? Jeśli śmiał się ze mnie bez powodu, to chyba jest karalne. Jeśli tak uważacie, to trudno. Ale ta skarga nie jest za nic w świecie śmieszna.

benzynka mmm

Śmianie się nie jest karalne...
Czego się spodziewałeś? Procentów dla Tramera za tą "zdrodnię"?
Absurd
(01-11-2016, 17:11)Primož Peterka napisał(a): Śmianie się nie jest karalne...
Czego się spodziewałeś? Procentów dla Tramera za tą "zdrodnię"?
Absurd

A gdyby ciebie ktoś obrażał i śmiał się bez powodu, przezywał cię, że jesteś idiotą, to co? To niby jest absurd?! Że ja piszę donos ws. bezpodstawnego obrażania? Jak ja kogoś obrażałem, to od razu były procenty, a  u Tramera to nie? To ma być równe traktowanie, przepraszam bardzo?!

benzynka mmm

Nie napisałeś w powodzie, że Tramer Ciebie obrażał, tylko śmiał. To są dwie różne rzeczy
No to zedytuję.

benzynka mmm

Skarga z głupim powodem i nieodpowiednia. Do tego od jej napisanie minęło sporo czasu. Temat zamykam.
[Obrazek: comment_Ecid7TTzpMLsAtMfve6gnHA7wMcXmEaW.gif]

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości