Liczba postów: 461
Liczba wątków: 64
Reputacja:
20
Miejscowość: Warszawa
Witam , chciałbym zgłosić przewinienie użytkownika Siatko . Mimo iż 8 czerwca jako jedyny pojawiłem się na konkursie moje wyniki nie zostały zatwierdzone i unieważnione , a jest to niezgodne z regulaminem bo konkurs odbył się w późniejszym terminie . Proszę o dodanie moich wyników +wnioskuje o 20 lat więzienia dla siatko który zrobił to świadomie. Dowody na Shoutboxie gdy się przewinie do 8 czerwca , Dzięki i pozdrawiam
Liczba postów: 303
Liczba wątków: 177
Reputacja:
5
Pomijając, że jest to raczej ironiczne zgłoszenie polegające żeby mnie strollować, to pragnę zauważyć, że w konkursie, bodajże w Lillehammer, mimo, że 15 minut po planowanej godzinie startu konkursu byłem sam, to wciąż czekałem z zawodami, aż przyszedł NatanN i był świadek moich skoków. Tak naprawdę nie ma powodu, żeby ufać panu ile pan tam skoczył, mi zresztą też, gdybym był w takiej sytuacji, bo przecież nawet nagranie w takiej sytuacji to nie jest dowód, bo można sobie oddać 30 skoków, aż mi wyjdą dwa perfekcyjne, najlepiej rekord skoczni.
Dzięki i pozdrawiam
Liczba postów: 461
Liczba wątków: 64
Reputacja:
20
Miejscowość: Warszawa
06-29-2024, 20:12
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06-29-2024, 20:13 przez cieslok002.)
To już nie moja wina że Panu Siatko z moderacji nie chciało się przyjść na ten konkurs , a regulamin to regulamin więc nie interesują mnie pańskie przygody z lillehammer . Mam nadzieje ze ktoś bardziej kompetentny rozpatrzy tę sprawę , czyli Anders
Liczba postów: 469
Liczba wątków: 67
Reputacja:
9
Miejscowość: Pierwsza stolica
Witam
Potwierdzam słowa Pana cieslok002, byłem wtedy u niego na kwadracie i widziałem jak oddaje piękne 2 dalekie skoki.
Również wnioskuje o pozbawienie Pana Sitko praw do wykonywania swojego zawodu i skazanie go na wygnanie, ponieważ traci kontakt z rzeczywistością.
Pozdrawiam Donald Trump, świadek zbrodni