Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
The End.
Witam... Oficjalnie konczę karierę skoczka w SNH. Nie bedę juz mieć czasu przez naukę i wazniejsze rzeczy. Przez te 4 sezony dobrze się bawilem. Moze niczego nie wygralem w karierze ale jak to mowie sam sobie - Zwyciestwa nie sa najwazniejsze, jednak to ze mialo sie inne osiagniecia - medale np. w kolorze srebrnym i brazowym. Zaczelo sie to w Kligenthal i jak patrzylem na ilosc zawodnikow to nie myslalem ze mi dobrze pojdzie, jednak zajalem miejsce w top 6 - bardzo przywoicie. Mistrzostwa Swiata w Lotach - Tauplitz najbardziej zapamietam. Srebro indywidualnie i braz druzynowo. To bylo cos. Wielki Comeback na normalnej skoczni w Lahti do miejsca medalowego rowniez zapamietam Big Grin . Dziekuje Misterowi, Luksehowi, Mikiemu, LadowarceP oraz Lukiemu za to ze byli chociaz raz ze mna w teamie i mi dopingowali do konca. Najbardziej chcialbym podziekowac dwom osobom: 229-652 za to, ze uczyl mnie skakac i powoli stawac sie dobrym zawodnikiem oraz Andersowi za to, ze dal mi szanse w roli Moderatora i za to ze sie nie zawiodl Smile . Podsumowanie jeszcze zostalo:
Rekord Calej Ligi - 247.0m w Vikersund (do czasu)
4 sezony PS
Ilosc punktow razem w Pucharze Swiata: 3425
3 sezony PSWL
Ilosc punktow razem w PSWL: 469
4 razy TCS (w tym raz drugie miejsce)
Calkowita nota: 3249 pkt
Laczna ilosc punktow w Raw Air: 3153 pkt
Tylko jeden Rekord Skoczni ale najwazniejszy Smile
Podiumy w PS:
3 razy wygrana
4 razy 2 miejsce
4 razy 3 miejsce
PS. (Bledy sa przez to ze klawiatura nie chciala polskich znakow zaliczać)
https://thehax.pl/forum/powtorki.php?nagranie=63776dbe8531d7f687673d8ce5c3b8f6 - Powtórka mojego ostatniego skoku na SNH
Nie warto się poddawać gdy dążysz do celu i marzeń!
Odpowiedz
Gratulacje za osiągnięcia może jakiś benefis byś zorganizował na zakończenie kariery
Odpowiedz
dowidzenia, nie powracaj
Odpowiedz
Czarqa to nie sluchaj zwykły internetowy troll bez większych ambicji

Powodzenia życzę w zyciu prywatny ale liczę że jeszcze przemyslisz o co 5 i od czasu do czasu wpadniesz do nas Big Grin
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości