Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Po godzinach- czyli gry na Androida cz I
Witajcie
Pozatym że jestem graczem typowo komputerowycm, chyba nie wytrzymałbym bez żadnej gry na telefonie. Przeszukując setki tysiecy aplikacji na Androida, stwierdzam że w wiekszości sa to gry słabe, szare, nudne, minimalistyczne lub po prostu nie wciągające, JEDNAK zdarzają się perełki które wyróżniają się swoją wyjątkowością. W tym cyklu przedstawie Wam najciekawsze, najlepsze gry na sysytem Android. Serdecznie Zapraszam do Lektury Smile

Przeglądając ostatnio "topke" gier w Sklepie Play natknełem sie na grę w której naszym zadaniem jest.... ucieczka przed Inspektorem pomiędzy pociągami Smile Brzmi dziwnie, lecz nie dajcie sie złudzić.

W grze wcielamy sie w jedną z jedną z kilkunastu postaci. Początkowo otrzymujemy podstawowe postacie: Chłopca lub Dziewczynę. W dalszych etapach gry możemy zdobyć nowe osoby za pomocą kupna w sklepie.

Cel gry jest prosty- dobiegnij jak najdalej i rywalizuj w rankingu z innymi graczami. Autorzy gry co kilka tygodni robią update w grze. Może to wnieść jakieś nowe mapy, postacie czy konkursy. W tej odsłonie nie mogło zabraknąć tez mikro-płatności. Płacimy
REALNĄ gotówką za monety- kupujemy coś w wirtualnym sklepie- uświadamiamy sobie że wydaliśmy pieniądze w "błoto" Smile
Oczywiście coś- za coś. Gra emanuję swoją piękną grafiką w "HD", świetnie przedstawione obiekty w grze oraz najważniejsze, dopracowana co do szczegółów animacje poruszającej się postaci. Niestety, ale gra jest powiedziałbym że jest zaawansowana w technologi więc słabsze telefony mogą nie poradzić sobie z renderowaniem animacji, grafiki itp. co w ostateczności przekłada się na "klatkowanie" gry. Kończmy już to gadanie przejdźmy do konkretów- zalety i wady produkcji studia "Killo"

ZALETY
- Jak wspomniałem wcześniej- Grafika w "HD"
- Świetne animacje ruchy w grze
- Duży wybór postaci
- Różne upgrade do postaci: szybkość, latanie, skakanie itp.
- Dużo aktualizacji (nowe mapy, postacie)
- Rywalizacja w Rankingu 

WADY
- Brak gry na Windows Phone
- Duży rozmiar: 48mb
- Mikro-Płatności

KOŃCOWA OCENA GRY
4,4/10 (Ocena użytkowników z Sklep Play)

Cykl będzie prezentowany w: Poniedziałek, Środę i Piątek
[Obrazek: 28970_Sygnatura.png]
wiem ze postow nie mozna pisac ale, koles powiedzial ze jego widz ma rekord 75k to roche malo wedlug mnie

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości