Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Skarga na Zibidoba
Twój nick: Sinned
Nick oskarżonego: zibidob
Powód: Grożenie śmiercią itp.
Dowody (screen, nagranie):
[Obrazek: ZzJBYw6.png]
Na początku należy stwierdzić, że sprawa nie dotyczy wyłącznie mojej osoby również poszkodowanymi jego nikczemnej działalności są m.in. Trump, Robin, Sevilla i wiele innych, ale będę pisał o sobie, żeby wszystko się zmieściło.
Uważam, że ostatnie działania Pana Zibidoba są jawnie wymierzone w naszą Ligę SNH, prawdopodobnie te działania są inspirowane ukrytą opcją wolsztyńską. Przejdźmy do konkretów ...
Każdy z interesujących mógł zauważyć jak za plecami głównego administratora Andersa Jacobsena Pan Zibidob podważa jego autorytet mocno znieważającymi sformułowaniami chcąc podkopać jego wysokie poważanie.
To były tylko słowa później przeszedł do czynów zaczął od udawania swoich fejków i wyzywania czołowych graczy z ligi głównie D.Trumpa mistrza poprzedniego sezonu. Prowokował swoim zachowaniem nie tylko na konkursach SNH również na zaprzyjaźnionej lidze Skokihaxball.
Później doprowadził do kompromitacji ligi podczas trzeciego konkursu w Engelbergu, gdzie dostało się głównie mojej osobie tj. zaniżał mi odległości, podczas próby wielokrotnie mnie restartował, uprzykszał na chatcie. Przez te wybryki wyniki musiały zostać poprawione, a po konkursie został niesmak.
Kolejnym ciosem w forum było przedostanie się Zibidoba na rangę redaktora swoją gazetką zatytułowaną SNH News 8/2017 "Przed TCS - przedtakt" wieloma błędami gramatycznymi, interpunkcyjnymi, ortograficznymi skompromitował nas w oczach całego świata haxballa, na dodatek nie potrafi przyjąć konstruktywnej krytyki.
Mama nadzieje, że Zarząd zauważy destrukcyjną działalność tego człowieka.
[Obrazek: vfxQil1.png]
Procenty wystawione, zamykam

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości