Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Harrachov HS-205
I SERIA

1. koza                        208.5m
2. Donald Trump         206.5m  
2. Wyspy Salomona    206.5m
4. ZanDiPL                   205.0m
5. jarek21cr                 204.0m
6. kamilus500              203.5m   
7. Naata                      165.5m
8. Bendtner                 163.0m
9. Friz                            37.0m 
10. Primoż Peterka           9.0m

II SERIA

1. Donald Trump         206.5m      209.0m    415.5pkt
1. Wyspy Salomona    206.5m      209.0m    415.5pkt
3. koza                        208.5m      206.5m    414.5pkt
4. jarek21cr                204.0m      166.5m    370.5pkt
5. ZanDiPL                  205.0m      162.5m    367.5pkt
6. Naata                      165.5m      196.5m    362.0pkt
7. Bendtner                 163.0m      194.5m    357.5pkt
8. Friz                            37.0m         35.5m      72.5pkt
9.Primoż Peterka           9.0m          13.0m       22.0pkt
-------------------------------------------------------------------
kamilus500                  203.5m        DNS       
Odpowiedz
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAAHHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAAHHAAHAHAHAH.
FRIZ XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Skasuj posty pod ostatnią gazetką i "Skokiem w bok", aby oszczędzić sobie jeszcze większego wstydu, pls. Ja bez trena wbiłem na szybkiego i ez podium.
EDIT: Mimo wszystko graty. Pokonałeś Primoza skaczącego bez iksa i kamilusia ( a tak sumie, to kamilus tylko jednym skokiem potrafił cię znokautować... masz szczęście, że ma DNS.)

Co do konkursu, to trzeba przyznać, że pierwsza trójeczka totalnie odjechała stawce.
Odpowiedz
Stary nie mam teraz głowy do skoków, ale widzę, że znowu podjarales się podium, co za brak ambicji
[Obrazek: vfxQil1.png]
Odpowiedz
Bądź co bądź koza nie masz się co porównywać do Friza i dobrze o tym wiesz Big Grin Oceniamy po osiągnięciach a nie po pojedynczych konkursach. Ile Tobie się takich zepsutych zdarzyło, a ile Frizowi? Brak słów na te Twoje argumenty...
[Obrazek: VpUYqBr.png]
Odpowiedz
Z tobą nie gadam, Trumpol Tongue Zresztą obaj jesteście siebie warci.

Edit, no dobra:
Tak w sumie, to nudne się to robi, ale powiem: Donald, powiedz mi, gdzie ja porównuję się z Frizem? No właśnie... Żarty, żartami, ale totalnie nie łapiesz ironii. Nie mogę tylko zrozumieć, czemu Sinned za wszelką cenę chce udowodnić mi, że nie potrafię skakać, a przecież to tylko gierka... No, ale proszę bardzo, jeśli on zamierza wyzywać za poziom, to niby czemu mam milczeć? Powiedz skoroś taki mądry...
Odpowiedz
Banowanie za buloklepanie. Gorzej chyba być nie może.

PB: 240.0m (Vikersund 2017, Norwegia)

benzynka mmm

[Obrazek: 7gjdpne.jpg]
Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: