Ankieta: Czy chcesz, aby moje zmiany wszedły w SNH?
Ankieta jest zamknięta.
TAK - konkurs drużynowy
31.82%
7 31.82%
NIE - konkurs drużynowy
18.18%
4 18.18%
TAK - YT
45.45%
10 45.45%
NIE - YT
4.55%
1 4.55%
Razem 22 głosów 100%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie [Wyniki ankiety]

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dwie propozycje
Witam. Mam do przedstawienia dwie propozycje.
1. Chciałbym, aby na YT, gdy jest filmik z zawodów SNH, przed tym było tak jak w nieistniejącym już dsj24, szczegóły skoczni oraz rekord jej w ramce. Raczej tutaj nie ma co tłumaczyć, wzór jest na DSJ24.
2. Odnośnie konkursu drużynowego. Według mnie, drużyny powinny być po 2 osoby. Konsultowałem się też z NIEZNANYM. On też uważa, że powinno tak być.
Zalety:
+ większa rywalizacja
+ lepszy kontakt zawodników z drużyny, przykład: 4 zawodników, trzeba czekać aż wszyscy się zejdą, a 2 zawodników, jest szybciej z tym

Wady:
- według mnie nie ma tu wad

[Obrazek: tumblr_p63ykhK5kM1s0a0qao5_400.gif]
Cytat:,,Wszyscy musimy się podnieść oraz pokazać, że jesteśmy silni i damy radę. Bo damy radę!" 
są wady , jak 1 os z teamu by nie było to druga osoba z teamu moze wejsc pod jej nickiem i sfejkować , a watpie aby komuś z forum sie chcialo pilonowac czy ta os jest na forum
Bilans podium 13 zwycięstw 7 drugich miejsc 11 trzecich miejsca bez konkursòw drużynowych .Rekord życiowy (oficjalny) 242.5 m Planica 
[Obrazek: 1LPnXqb.png]

No, a jakby były 2 osoby w 4-osobowym teamie to też mogą jedną sfejkować Big Grin Pomyśl.

Cytat:,,Wszyscy musimy się podnieść oraz pokazać, że jesteśmy silni i damy radę. Bo damy radę!" 
Po pierwsze drużyny powinny mieć 4 osoby dla realności. Po drugiej przy czterech osobach w drużynie jest większa rywalizacja i trudniej jest oddać wszystkie skoki dobre. Jak jest drużyna, której naprawdę zależy to nie będzie miała problemu z zejściem się.
[Obrazek: comment_Ecid7TTzpMLsAtMfve6gnHA7wMcXmEaW.gif]
(03-15-2016, 20:49)sebol napisał(a): No, a jakby były 2 osoby w 4-osobowym teamie to też mogą jedną sfejkować Big Grin Pomyśl.

Tylko, że inna osoba z zepołu może sprawdzić  . 
Bilans podium 13 zwycięstw 7 drugich miejsc 11 trzecich miejsca bez konkursòw drużynowych .Rekord życiowy (oficjalny) 242.5 m Planica 
[Obrazek: 1LPnXqb.png]

Dla mnie DSJ24 nie jest jakimś dobrym przykładem, bo tam relacja była taka sobie. Zwłaszcza że to inna gra Big Grin Ale tabelka z informacjami? Czemu nie! Co do drezyn (Wink) mam wątpliwości co do tego. To, że gadałeś z NIEZNANYM nie oznacza to że jest to genialny pomysł.

PB: 240.0m (Vikersund 2017, Norwegia)

benzynka mmm

[Obrazek: 7gjdpne.jpg]
Wystarczyło być wczoraj na Pyeongchang Cup, były drużyny po 2 osoby, wszystko wyrobiło się w 40 minut a emocje wspaniałe Big Grin

PS. Pozdrawiam Lacroxa

Smile
Mogło być szybciej, tylko starałem się obliczać wszystko na bieżąco. Big Grin
Może i tak, ale powinniśmy być forum bardziej realistycznym. A w realu są 4 osoby w drużynie.

PB: 240.0m (Vikersund 2017, Norwegia)

benzynka mmm

[Obrazek: 7gjdpne.jpg]
Myślę tak samo (zastosowałem takie rozwiązanie w Pyeongchang żeby była choć krzta rywalizacji o podium, drużyn było 5, inaczej byłyby 2 i pół. :v), dlatego jeśli chodzi o pomysł z drużyną - jestem na NIE. Ale druga idea myślę że dałaby radę.

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości