Ankieta: Czy chcesz rozgrywać zawody na HTML?
Ankieta jest zamknięta.
Tak
71.43%
10 71.43%
Nie
28.57%
4 28.57%
Razem 14 głosów 100%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie [Wyniki ankiety]

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
HTML
Witam,nie dawno dodano HTML,więc proponuje się tam przenieść,ponieważ
- Maks Majewski nie będzie mógł ddosować roomów,
- Są małe pingi,
- Lepszy wygląd ( jak dla mnie )
Dlatego myślę,że to jest lepsza opcja do rozgrywania konkursów.
Rekord życiowy: 243.0 m. 
Planica 18.03.2018 r.

GG: 63421415 
Ja tam nie wiem, jeżeli chodzi o pingi i w ogóle, grafikę to jestem na tak.
Jedyny minus (dla mnie) jeśli chodzi o html, to to że mam problemy z wejściem na pokój, gdy hostuje QSM, ale to tylko u mnie taka sytuacja ;/.
Personal Best : 239,5m (7.03.2021) Vikersund HS-240
Liczba występów/podium w PŚ : 142/25
Confused

Mniejsze pingi, lepszy wygląd, brak DDOSów, wiele poprawek z Flasha. Pod tym względem forum jest zacofane. Zdecydowanie na tak.

[Obrazek: tumblr_p63ykhK5kM1s0a0qao5_400.gif]
Cytat:,,Wszyscy musimy się podnieść oraz pokazać, że jesteśmy silni i damy radę. Bo damy radę!" 
Hmm chyba wczorajszy konkurs przekonal mnie do HTML
DDOS, fejki?? A i owszem, prawda, Haxball HTML jest mniej "prawdopodobny" w tym "rzemiośle", aczkolwiek zawsze jest jakieś 10% szansy, że Sz.P. Maksymilian może wejść na room...

Co do pingów - prawda, nie ma już takich opcji, żeby były pingi, a w dodatku hoster, a także inni użytkownicy (o ile ma się dobry internet) mogą już skakać "normalnie", a "warunki wietrzne" nie przeszkadzają skoczkom, i jeśli któryś z nich klepnie bulę, nie ma już mowy o żadnym lagu bądź pingu. Przyuważywszy, że w dniu dzisiejszym złej baletnicy to i rąbek u spódnicy przeszkadza :/

Wygląd? Naprawdę dobry, w porównaniu do "tradycyjnego" Haxa jest on o wiele bardziej przejrzysty. Co więcej, umożliwia on o wiele większą możliwość w widoku - można obraz powiększać, pomniejszać, etc. W dodatku, zarówno HUD, jak i pop-upy oraz layouty, wyglądają naprawdę świetnie, są przejrzystsze, "jaśniejsze" w obsłudze.

Podsumowując, może być to zmiana ewidentnie na plus zarówno dla osób skaczących, jak i hostujących. Porównawszy Haxball "zwykły" od HTML'owego, mamy większą ilość możliwości, a userzy nie mogą skarżyć się na nadmierny ping. Dla mnie - absolutne i bezapelacyjne "tak".

PB: 240.0m (Vikersund 2017, Norwegia)

benzynka mmm

[Obrazek: 7gjdpne.jpg]

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości