Ranking dzielił będzie się na : Ranking Kwartalny, Ranking Weekendowy, Ranking Sezonowy.
Punktować w Rankingu będzie PIERWSZA 10!
Ranking Kwartalny - Punkty zliczane będą z każdego sezonu, będzie to ranking główny "Najlepszych Zawodników SNH"
Ranking Weekendowy - Punkty zliczane będą z dwóch konkursów które odbędą się w weekend.
Ranking Sezonowy - Punkty zliczane będą z edycji LGP oraz PŚ, i dodawane na koniec to rankingu "Kwartalnego"
Punktacja : (Tak. tak zgapiłem z F1 xd )
Wiem Ranking Sezonowy będzie wygladał bardzo podobnie jak KG PŚ, LGP, ale ten Ranking jest tylko pokazowy kto dominował w sezonie, głównym rankingiem jest Kwartalny.
1 Miejsce - 25pkt
2 Miejsce - 18pkt
3 Miejsce - 15pkt
4 Miejsce - 10pkt
5 Miejsce - 8pkt
6 Miejsce - 6pkt
7. Miejsce - 4pkt
8 Miejsce - 3pkt
9 Miejsce - 2 pkt
10 Miejsce - 1 pkt
Jakbym cos zle ujal to piszcie
RANKING RUSZY OD POCZĄTKU PŚ!!!!!!!
Punktować w Rankingu będzie PIERWSZA 10!
Ranking Kwartalny - Punkty zliczane będą z każdego sezonu, będzie to ranking główny "Najlepszych Zawodników SNH"
Ranking Weekendowy - Punkty zliczane będą z dwóch konkursów które odbędą się w weekend.
Ranking Sezonowy - Punkty zliczane będą z edycji LGP oraz PŚ, i dodawane na koniec to rankingu "Kwartalnego"
Punktacja : (Tak. tak zgapiłem z F1 xd )
Wiem Ranking Sezonowy będzie wygladał bardzo podobnie jak KG PŚ, LGP, ale ten Ranking jest tylko pokazowy kto dominował w sezonie, głównym rankingiem jest Kwartalny.
1 Miejsce - 25pkt
2 Miejsce - 18pkt
3 Miejsce - 15pkt
4 Miejsce - 10pkt
5 Miejsce - 8pkt
6 Miejsce - 6pkt
7. Miejsce - 4pkt
8 Miejsce - 3pkt
9 Miejsce - 2 pkt
10 Miejsce - 1 pkt
Jakbym cos zle ujal to piszcie
RANKING RUSZY OD POCZĄTKU PŚ!!!!!!!