08-06-2016, 22:24
R: Witam Cię Primoz. Jak oceniasz szansę Twojego najgroźniejszego rywala w walce o Kryształową Kulę?
P: Nie kibicuję mu więc nie będę mu wyznaczał szans. To zależy na ilu konkursach się pojawi.
R: Jak wiadomo FTT jest ostatecznym sprawdzianem przed MŚ w Libercu. Co powiesz o swojej obecnej formie?
P: Jest w porządku.
R: Jakie masz cele na MŚ w Libercu?
P: Oddanie pięknych czterech bul, w drużynie chcę z Finlandią zdobyć medalik.
R: Jak trafileś na forum SNH?
P: Byłem wtedy aktywnym graczem na ligach haxballa, w tym też tych ze skokami. Wiedziałem że powstaje nowa liga to postanowiłem zajrzeć, skakałem tam dopiero kilka miesięcy po rejestracji.
R: Za co lubisz forum SNH?
P: Skaczę tam już bardzo długo, to sentyment.
R: Jak wyglądały początki Twojej kariery? Jak je wspominasz?
P: Debiutowałem podczas LGP 2015, to było w Zakopanem, tam wygrałem oba konkursy. Lepiej zacząć nie mogłem.
R: Jaka jest Twoja ulubiona skocznia?
P: Wszystkie słoweńskie.
R: Dzięki za wywiad. Powodzenia w dalszej rywalizacji.
P: Pa pa.
P: Nie kibicuję mu więc nie będę mu wyznaczał szans. To zależy na ilu konkursach się pojawi.
R: Jak wiadomo FTT jest ostatecznym sprawdzianem przed MŚ w Libercu. Co powiesz o swojej obecnej formie?
P: Jest w porządku.
R: Jakie masz cele na MŚ w Libercu?
P: Oddanie pięknych czterech bul, w drużynie chcę z Finlandią zdobyć medalik.
R: Jak trafileś na forum SNH?
P: Byłem wtedy aktywnym graczem na ligach haxballa, w tym też tych ze skokami. Wiedziałem że powstaje nowa liga to postanowiłem zajrzeć, skakałem tam dopiero kilka miesięcy po rejestracji.
R: Za co lubisz forum SNH?
P: Skaczę tam już bardzo długo, to sentyment.
R: Jak wyglądały początki Twojej kariery? Jak je wspominasz?
P: Debiutowałem podczas LGP 2015, to było w Zakopanem, tam wygrałem oba konkursy. Lepiej zacząć nie mogłem.
R: Jaka jest Twoja ulubiona skocznia?
P: Wszystkie słoweńskie.
R: Dzięki za wywiad. Powodzenia w dalszej rywalizacji.
P: Pa pa.