Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Skoczek idealny SNH
Cześć

W tym wątku chciałbym was zapytać jak według was powinien wyglądać idealny skoczek SNH. Zabawimy się w "złożenie" takiego zawodnika na podstawie kilku kryteriów. Każdy do danego kryterium może dopasować dowolnego skoczka z naszej rodziny SNH, nawet siebie jeśli tak uważa.

Oto cechy, do których przydzielać będziemy najlepszego, waszym zdaniem, skoczka SNH:

MENTALNOŚĆ - czyli, krótko mówiąc podejście do zawodów, do swojej drużyny podczas trwania kariery oraz postawa na konkursach;
GŁOWA - tutaj bierzemy pod uwagę to, który zawodnik potrafił najlepiej wytrzymywać presję, regularnie wygrywać i zdobywać ważne osiągnięcia;
WYBICIE - taki detal, aczkolwiek niektórzy zawodnicy dysponują mocniejszym "iksem" od innych, dlatego bierzemy pod uwagę właśnie takie osoby, które mają na swoim koncie rekordy na trudnych skoczniach;
TECHNIKA - czyli tak zwani styliści, zawodnik, któremu rzadko kiedy zdarza się "bulnąć" a jego skoki bardzo często są/były bliskie perfekcji;
NIEZNISZCZALNOŚĆ - zawodnik, którego bieg czasu, słabsza forma czy hejt nie pozbawił chęci do skakania, najdłużsi zawodnicy stażem

WZÓR:

Kod:
Mój skoczek idealny to:
MENTALNOŚĆ -
GŁOWA -
WYBICIE -
TECHNIKA -
NIEZNISZCZALNOŚĆ -

MÓJ SKOCZEK IDEALNY:
Mental - Donald Trump
Głowa - Friz
Wybicie - skijumphaxball / cieslok002