06-06-2020, 17:13
Tutaj będę wysyłał oficjalne wywiady do Pomidora.
Pomidor - oficjalny wątek
|
06-06-2020, 17:13
Tutaj będę wysyłał oficjalne wywiady do Pomidora.
Na pierwszy ogień - 229-652!
M:Chcę znowu wygrać Puchar Świata. C:NIE M:Gdybym nie zaczął kariery skoczka narciarskiego, byłbym haxballowym hokeistą. C:NIE M:Jestem jednym z lepszych skoczków SNH. C:TAK M:Wolę wygrać Raw Air niż Turniej Czterech Skoczni. C:TAK M: Planuję zawieszenie swojej kariery na nieokreślony czas. C: POMIDOR M:Gdybym nie założył Polski na MŚwL w Kulm, poszedłbym do Japonii. C:TAK M:Obwiniam siebie za przegranie zeszłego LGP. C:TAK M:Skoki są łatwiejsze od hokeja. C:TAK
06-06-2020, 20:41
I cyk drugi wywiad tego samego dnia! Maciek3839 na mikrofonie.
M:Nigdy nie wygram PŚ. Ma:TAK M:Gdybym miał wybrać między 229-652 a Ładowarką, wybrałbym Ładowarkę. Ma: Pomidor M:SNH jest najlepsza ligą skoków haxballowych w Polsce. Ma:NIE M:Gdyby nie skoki, to grałbym w karting. Ma:NIE M:Moim ulubionym sportem jest piłka nożna. Ma:TAK M:Lubię wyraz kojarzony do niedawna z moimi skokami. Zjawisko. Ma:TAK M:Chciałbym w przyszłości komentować topowe ligi w haxballa. Ma:TAK
06-07-2020, 14:11
Wywiad nr. 3 ze znanym jako "szef" Libanem!
M:Lubię swoją ksywę - szef. L:TAK M:Mając do wyboru karting i hokej, wybrałbym hokej. L:TAK M:Gdybym nie zmienił hokejowego klubu na Cheyenne, playoffy byłyby tylko marzeniem. L:TAK M:Zakończę karierę skoczka narciarskiego, wygrywając Letnie Grand Prix. L: POMIDOR M:Zawsze chciałem być hokeistą. L:NIE M:Chciałbym być kapitanem jakiegoś zespołu na Mistrzostwach Świata w Lahti. (tutaj na SNH) L:TAK |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|