Skoki Narciarskie Haxball
Wypracowania jako Wojtek :) - Wersja do druku

+- Skoki Narciarskie Haxball (http://www.snh.cba.pl)
+-- Dział: Na luzie (http://www.snh.cba.pl/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Dział: HydePark (http://www.snh.cba.pl/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Wątek: Wypracowania jako Wojtek :) (/showthread.php?tid=426)

Strony: 1 2

Wypracowania jako Wojtek :) - Primož Peterka - 03-17-2016

Wojtek na sprawdzianie:

Zadanie: Napisz wypracowanie o chwili swojego życia której długo nie zapomnisz

Wojtek pisze...

13 MARCA O godzinie 12:15 odbył się niesamowity konkurs w Planicy! Wiadomo było że zwycięscą Pucharu Świata był Primoż Peterka, który już miał wystarczającą przewagę nad Wojciechem Schillerem (ponad 100 punktów) Na konkursie było kilku debiutantów takich jak Nieznany albo Jacques, szczególnie ten pierwszy wykazał się niesamowitym potencjałem zajął aż 2 miejsce!! Legenda skoków SNH Onysz Jakopse oddawał średnie skoki i zajał w ostateczności 12. miejsce, Dobra postawa Terroryma który znokautował 1. serie wraz z Peterką który później przypieczętował swój triumf. Wysoko także Gajek Racing zajął pozycje siódmą. Kakao120, debiutant również jak na debiutującego w lidze SNH nieźle, 14 miejsce zajął, popsuł drugi skok. A 1 serie zawalili H.Y. i ATG, skoczyli lekko za 30 metr. Po konkursie nastąpiła dekoracja podium konkursu, Pucharu Świata w Lotach które wygrał Lacrox i ostatecznie całego cyklu PŚ. Odgrywany jest hymn Słowenii i Walter Hofer wręcza Kryształową Kulę Primożowi. Po konkursie niektórzy zatrzymali się na benefis Onysza. LGP następnym przystankiem, na pewno będzie więcej faworytów, i ja będę chciał wygrać bo kupiłem ostatnio na komputer aimbota do haxballa, ciekawe czy działa. Nie chce mi się sprawdzać bo muszę bić rekordy świata w DSJ4 i pisać brednie na konferencji zarządu SNH. Którzy gadają mi że nie wstawiam filmów z zawodów. Ach, te moje ruchliwe dni są niesamowite, jestem szaleńcem. Czasem pogadam o skokach z Lacroxem, przywitam się po japońsku, przegrywam z Onyszem w szachy i nie wiem co zrobić ze śmieciami na dysku. Po prostu to jestem ja, Wojciech Schiller.

RE: Wypracowania jako Wojtek :) - Robin - 03-17-2016

Perfecto,Kanzen ni 5 o kaihatsu shi, jikkō

RE: Wypracowania jako Wojtek :) - Raver - 03-17-2016

Hehe dobre!

RE: Wypracowania jako Wojtek :) - ATG - 03-17-2016

Pienkne. Jeszcze nigdy w swoim życiu nie czytałem tak inspirującego dzieła! Wojtek powinien to wygłaszać na wszelkich możliwych uroczystościach. Mickiewicz i Słowacki się przy tym chowają. Mógłbym się jeszcze bardziej rozpisać, ale nie chce mi się, więć oto 5 słów perfekcyjnie podsumowujące tą przepiękną wypowiedź:

BRAWO, BRAWISSIMO!
NJE, NJE - SZALEŃJEC!

RE: Wypracowania jako Wojtek :) - zibidob - 03-21-2016

Nie no genialne Wink Za jeden błąd ortograficzny jedynka Big Grin A tak w ogóle to za to mógłby Wojcich dostać 1.

RE: Wypracowania jako Wojtek :) - Primož Peterka - 03-21-2016

Wojtek zdobył po tym sprawdzianie szUstkę i szykuje się do następnego:

Temat pracy: opisz swój typowy dzień

Wojciechowi już wyskakuje sto miliardów pomysłów, zaczyna pisać:

Jest rano, i ide do szkoły, tam nic się nie dzieje, albo może się i działo, ale zapomniałem. Cały czas myślałem jak zaszpanować japońskim albo pobić rekord świata w DSJ.
I wracam do domku, od razu szkolne rzeczy bach, na podłoge. Musze zobaczyć co się na SNH dzieje, co na konfie napisali, czy rekord pobili. A może ktoś bana dostał? To muszę i trzeba zobaczyć, no bo chcę być dobrym moderatorem. Włączam, i tu już jestem oblewany masą pytań, kiedy filmiki z Planicy, jak będzie z druzynówką, albo Primoż mi spamuje swoimi skokami na Bischofshofen w DSJ4. Oczywiście muszę wszystkim odpisać i popisać jakieś bzdety o skokach, eurowizji czy popisać z Onyszem jaka sytuacja w naszych pucharach. Aż tu nagle i patrzę a tam.. mineła godzina, prawie dwie! Muszę obiadek zjeść, wypić energetyka, by przy tym kompie nie paść. Już robi się ciemno, lampy się palą. A no tak znowu zapomniałem poświęcić chwili na filmy i SNH, co ja robię. Potem w nocy narzekam czemu tego nie zrobiłem, trzeba chyba już obrobić filmik z Planicy no bo nie chcę by było jak ostatnio z Oberstdorfem. A, jutro zrobię. Spać mi sie chcę. Idę do łazienki. Już z niej wracam a tu przypomniało mi się! Nie zagrałem w DSJ4! Jak ja będę rekordy świata bił albo skakał za trybuny przy użyciu Cheat Engine? Jeszcze wejde na telefonik, na GG. Ciekawe co tam napisali... jak zawsze Primoż głupieje i pisze dziwne rzeczy o 23. Pewnie tak będzie do rana. No trudno, mnie to nie obchodzi. Zasypiam.. i śni mi się zwykle jak jestem na skoczni, czuję presję, macha mi ktoś flagą... aa co ja będę pisał, i tak nikogo to nie interesuje. Tak kończy się mój typowy dzień. Dzień szaleńca, znakomitego komentatora. Wojtka Schillera.

RE: Wypracowania jako Wojtek :) - sebol - 03-21-2016

Zajebiaśne! Big Grin

RE: Wypracowania jako Wojtek :) - Lacrox - 03-21-2016

co.jpg

RE: Wypracowania jako Wojtek :) - zibidob - 03-21-2016

Hehe.
Co mnie rozwaliło? Błędy, takie jak:
"zaszpanować japońskim" (#wat)
"popisać z Onyszem jaka sytuacja w naszych pucharach"
"mineła"
"wypić energetyka" (kolokwializm)
"Spać mi sie chcę" (wiadomo)
"Primoż głupieje i pisze dziwne rzeczy o 23."
"Dzień szaleńca, znakomitego komentatora. Wojtka Schillera." (przydałby się przecinek przed imieniem)

PS. Primoz, nie wiedziałem że jesteś takim nocnym markiem Big Grin

RE: Wypracowania jako Wojtek :) - Robin - 03-21-2016

Lacrox nauczyciel japońskiego Big Grin