Dowcipy - Wersja do druku +- Skoki Narciarskie Haxball (http://www.snh.cba.pl) +-- Dział: Na luzie (http://www.snh.cba.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: HydePark (http://www.snh.cba.pl/forumdisplay.php?fid=4) +--- Wątek: Dowcipy (/showthread.php?tid=184) Strony:
1
2
|
Dowcipy - zibidob - 10-18-2015 Tu zamieszczamy swoje dowcipy. Następnie osoba poniżej ocenia je i pisze swój, a następna osoba ocenia i pisze, etc. Poranek w jednostce. Kapitan urządza apel: - Kolejnooooo ODLICZ! - RAZ! - DWA! - Tszszszszyyyyy.... - Żołnierzu, co jest z wami?! - Byemmm wszorajjjj u siełżanta Kowalskieho..... Na drugi dzień sytuacja się powtarza: - Kolejnooooo ODLICZ! - RAZ! - Dwwaaa..... - Żołnierzu, a wam co dzisiaj?! - Byemmm wszorajjjj u siełżanta Kowalskieho..... - Nie no, ja sobie muszę poważnie porozmawiać z sierżantem Kowalskim! Kolejny ranek: - Choleeeejjnooo odliszszsz..... RE: Dowcipy - Kiepski - 10-18-2015 5/10 - Jak nazywa się miejsce gdzie łowi kot? - Kotłownia. RE: Dowcipy - zibidob - 10-18-2015 (Kiepski, pamiętaj, oceniamy dowcip powyżej) 6/10 Trzy dziewczyny giną w wypadku i idą do nieba. Święty Piotr standardowo wita je w niebie ale przestrzega przed jedną ważna zasadą: - "Uważajcie, bo tu w niebie mamy bardzo dużo kaczek, jeśli nadepniecie na jedną z nich, zostaniecie surowo ukarane". Dziewczyny przechodzą przez bramę i niestety pierwsza już po chwili wchodzi na kaczkę, po chwili zostaje ona skuta razem z najbrzydszym facetem na świecie już na zawsze. Druga laska, wiedząc co ją czeka była ostrożniejsza jednak po paru tygodniach i ta weszła na kaczkę, i jeszcze bardziej brzydki menel został do niej przykuty na zawsze. Trzecia dziewczyna jest bardzo ostrożna i nigdy nie rozdeptuje żadnej kaczki po czym najprzystojniejszy facet jakiegokolwiek widziała zostaje do niej przykuty na wieczność. Zdziwiona pyta Boga: - "Cóż takiego się stało że zasłużyłam na tak cudowną rzecz?" A Bóg na to: - "Rozdeptał kaczkę". RE: Dowcipy - Robin - 02-01-2016 2/10 Taki suchar ode mnie Dlaczego TVP nie pokaże konkursów w Sapporo i Almaatach? Bo Szaranowicz nie dostał kasy od EA.badumtss RE: Dowcipy - BOKS - 02-01-2016 3/10 Kto ty jesteś? Wąglik mały. Jaki znak twój? Proszek biały. Umiesz zabić? Problem żaden. Kto twym bogiem? Sam Bin Laden Jestem teraz w telefonie, Zaraz umrzesz kutafonie RE: Dowcipy - zibidob - 02-12-2016 Wybuchowe 8/10 Idzie baba do lekarza z pługiem na plecach. Lekarz na to: - Orzesz ty! - RE: Dowcipy - KillerPOL - 08-01-2017 4/10 takie sobie Kto ty jesteś Pijak mały Jaki znak twój? Trzy browary Gdzie ty mieszkasz? Pod ławeczką Czym się bronisz? Buteleczką!!!!!!!!!!!! RE: Dowcipy - zibidob - 08-01-2017 Takie sobie, średnio śmieszne. meh/10, tj. 4.5/10. W co lubią grać Primoz Peterka i ATG? W bule. Pozdro dla kumatych RE: Dowcipy - KillerPOL - 08-01-2017 5,5/10 srednie kim jest skijumphaxball? bulobotem RE: Dowcipy - zibidob - 08-03-2017 2/10. Nieśmieszne. Dlaczego Friz musiał oddać swój smartfon do naprawy? Bo chciał się podetrzeć gazetką SNH News. |